@ColdSword;

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Vermiş olduğunuz kaynaktan sadece bir cümle kopyalayacağım ve o güzel İngilizceniz ile belki o cümleye bir açıklama getirmek istersiniz.

Alıntı
As a general rule, professional webmasters "must also be well-versed in Web transaction software, payment-processing software, and security software."
Sanırım şöyle bir Türkçesi var Google çevirisini biraz daha toparlarsak;

Webmaster'lar "Web yazılımları ve güvenlik yazılımları konusunda çok bilgili olmalıdır."

2. , 3. paragraftaki tanımlarında bu tanımı daha da geliştirmişler.

Sanırım sizin kaynağınızı da inkar etmezsiniz.

Alıntı
Web - Ağ
Master - Efendi
Webmaster - Ağın Efendisi
Bu ifadenin neresi aptalca sorması ayıp? Ha diyorsanız ki; Web's Master şeklinde tanımladın, benim gibi biri bunu algılayamadı. O vakit hatamı düzelteyim Webmaster - Ağ Efendisi (buradaki "-si" eklentisi 3. tekil şahsı ifade etmek için Türkçemizin güzel bir kullanımını temsil etmektedir.)

Toplumumuzun karakteristik özelliklerini benim yazılarıma cevap veren 3 arkadaş çok güzel yansıttınız. Mümkünü varsa şu konuda beni aydınlatın. Size öneri getiren, sizin eylemlerinizin daha fazla kişiye erişmesi için yollar öneren birine "Siz daha iyisini yaparım diyorsanız, sizide dinlemeye de açığız. İşte meydan işte okka." şeklinde bir yaklaşım ne kadar doğrudur Ben işte daha iyisini size söylüyorum. Buyrun bilgilerinizi yazılı bir biçimde paylaşın. "Söz uçar, yazı kalır" diyorum. 6 ay sonra bir konuda araştırma yapan şahıs "sizin yazılarınızı bulsun da bilgi edinsin" diyorum.

Neyse sizler haklısınız bildiğiniz gibi devam edin, müsaadenizle.