Site adresi : pm
Site için istenen fiyat : 550 TL
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 8 senelik domain. 4-5 aydır yayında
Kategori, sitenin içeriği nedir: arkadaşlık - sosyal ağ
Günlük hit sayısı, kaynak link: 15-20 google hit organik
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yaşı 8 sene, PR 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: herşey dahil
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
GENEL AÇIKLAMA :
--------------------------
8 senelik 5 karekterli çok harika ve eski bir domaindir.
ara ara çeşitli arkadaşlık scriptleri kurup kullandım bu domaine.
bazen kapalı kaldı bazen açık. en son 5-6 ay önce arkadaslik scripti v3 kurdurdum bu domaine. scriptte modifiye yaptırdım. neredeyse tamamını değiştirdim scriptin. yazılımcıya 400 lira ödedim bu değişiklik için.
bazı eklentiler :
- örneğin üye olan herkese otomatik bir reklam maili gidiyor. onun için özel " email paneli " var. smtp , kullanıcı adı, şifre yazıyorsunuz, her yeni üyenin adresine aynı saniye mail gidiyor
- ticket sistemi
- sık sorulan sorular kısmının panelden yönetilmesi
- reklam alanları eklendi - panel kontrollü
panel screenshot :
http://d1301.hizliresim.com/15/w/jg7uy.jpg
domain : namecheap.com dadır. dilerseniz namecheap hesabınıza push edilir veya transfer edersiniz istediğiniz yere.
siteyi satın alacak olan kişiye bazı notlar :
- ben kodlamadan anlamıyorum. şurası nasıl, burası nasıl diye sorulara yanıt veremem. site şu an çalışır durumdadır. sorunsuzdur. teknik konuların muhatabı değilim. siteyi alan istediği şekilde düzenler, kullanır
- ftp şifresini ve panel bilgilerini vereceğim, siz transfer edeceksiniz siteyi ve database dosyasını. ben destek veremem bu konuda. ilgi ve bilgi alanım değildir
- teknik sorulara yanıt veremem. site yayında ve aktif bir sitedir. günlük 3-4 üye kayıt oluyor google dan gelip. yaklaşık 300 üyesi vardır
gold üyelik vs yoktur. %100 bedava bir sistemdir. reklam yapmak isteyenler için süper bir sistemdir. çünkü bu sitenin en büyük özelliği bol reklam alanı olması ve her yeni kayıt olan üyeye, sistemden farklı bir adresten reklam mesajı yollanabilmesidir.
önce ödeme, sonra transfer.
ücret : herşey dahil 550 TL dir. pazarlık yoktur ( işbankası - garanti bank ile ödeme alınır )
zamanım yok, tanıtım için uğraşamıyorum. sitenin satış nedeni budur.