Bütün olanlar benim anladığıma göre 1-2 aylık süreç içinde gerçekleşmiş. O backlinkler 1 ayda sonuç göstermez bu bir. Kelime rekabetin önemli. Hangi kelimede 1. sıraya çıktın? Bu iki. Sadece 10-15 sayfa içerikle de 1. sıraya çıkabilirsin ama kelime önemli. Yaptığın 2 yöntem de çok etkili yöntemler değil. Muhtemelen forum tanıtım paketinde tek makale ile bütün sitelere dağıttın. Bu da pek iyi değil. Etti mi sana üç.
Deneye deneye öğrenirsin. Bu seo böyle. 17 Yaşında seo kelimesini bilmen de güzel birşey. 21 yaşına gelince 4 yıldır seo ile ilgileniyorum dersin, pek bir afilli olur.
Hayatta başarılar, seo alanında bol şanslar.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Affiliate ilede uğraşıyorum sadece yaşımın 18 olmasını bekliyorum.Geçenlerde sinan işler'in wordpress tasarım programlama kitabını aldım ve yavaş yavaş okumaya başladım.Bakalım önümüzde büyük bi zaman var,zamanımın boş geçmesine karşıyım sadece bunlarla uğraşıyorum
1.SEO
2.Affiliate
3.Wordpress
1.seo yazdım diye hemen "vay adam hemen seo'cu oldu" gibi yakıştırmalar yapmamanızı rica ediyorum.Eğer bir çok şeyler uğraşırsam bu bizim çoklu domain işine döner.Ben sadece bu 3 şeye hedefimi koydum.Ve bunlar üzerinde yoğunlaşıyorum.