AhmtBrK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabri usta seni az çok php konusunda biliyorum.Kendim için sarf ettiğim tek kelime keşke php ile yazılıma başlamasaymışım oldu.Başlarken kolaya kaçtım hala ceremesini çekiyorum.Artık php hariç çoğu dil %100 oop şeklinde çalışıyor.Türkiyede php adına ne kadar kaynak varsa %90 ı yapısal programlama üzerinden anlatılıyor çalıştırılıyor.Artık devir nesne yönelimli programlama devri.Şuan android uygulama yazma evresindeyim javada öğrendim ama o nesneden bu nesneye atlayıp sürekli fonksiyonlar çağırıyorum vs.Esas zor olan ve güncel olarak kullanılan tarz bu.Okulda c# eğitimi aldım harika bir dil.Tek kötülüğü windows platformundan kopmaması.Java ile birebir aynı zaten temeli.Sadece platformları farklı.Javada performans olarak 1 kalem önde bunu microsoftun bi seminerinde mvp ünvanına sahip birisi söyledi.En temel iki dilden c# ve java.Biraz daha egzotik olsun dersen pythonda güzel hem webde arka plan programlama işlerindede iyi işlev görüyor.Tornado vs gibi arka plan programlarını çalıştırırken.

yok krdeşim tşkler bilgi için ama sanırım artık ASM & C++ devam edicem.
php'den yana şikayetin oldugunu bilmiyordum detaylı örnek verseydin merak ettim :S ne gibi kolaylıklar ?