Hizmet ve Fiyat Listesi: Makale Hizmeti
100 Kelime 1 TL olarak hesaplanır.
Makale Yazabildiğimiz Başlıca Konular:- Tarih
- Kültür
- Sanat
- Turizm
- Radyo
- İddaa ve Şans Oyunları
- Sağlık
- Sinema
- Dizi
- Oyun
- Sektörel Yazılar
- Bilgisayar / Teknoloji
- Araba
- Emlak
Makale Yazamadığımız Başlıca Konular:- +18 Konular (******, ***** Büyütücü Hap Vs.)
- Moda
- Dekorasyon
- Kadın
Editörlük Hizmetleri
Her türlü alt yapıya sahip olan internet sitelerine periyodik olarak özgün makale ekleme hizmeti veriyoruz.
100 kelime + 2 Resim, en az 3 Etiket ve Keyword ekleme 1.25 TL
200 kelime + 2 Resim, en az 3 Etiket ve Keyword ekleme 2.25 TL
300 kelime + 2 Resim, en az 3 Etiket ve Keyword ekleme 3.25 TL
Çeviri Hizmetleri İngilizce Türkçe:
100 Kelime 1.5 USD
Almanca Türkçe
100 Kelime 1 EUR
Eski Yunanca (Grekçe) ve Latinceden çeviri için fiyat sorunuz. Ödeme Yolları
Ziraat Bankası & İş Bankası & Finans Bank
İletişim
PM:
Özel Mesaj
E:Mail: r10xlore
@Gmail.com
Telefon: 0 531 254 68 86
Referanslar
Yaklaşık 5-6 aydır tanıştığım ve kardeşim diyebileceğim derecede iyi birisidr Buğra, işine göstermiş olduğu saygı ve samimiyet herşeyden önce geliyor benim için.
Yaklaşık bi 300-400 makale alımı yaptığımızı tahmin ediyorum, ekibimizdeki sorunsuz arkadaşlardan birisidir kendisi. Deneme makalenizi yazdırın, yazı tarzı sizin için uygunsa gözünüz kapalı işi verebilirsiniz, gerekli tüm çabayı gösterecektir.
Teşekkürler
Bir Çok Makale Yazarı ile Çalıştım. Verdiğim Makaleleri En Hızlı Şekilde Teslim Eden, işini Disiplinli Şekilde Yapan Tek Bu Arkadaşı Gördüm. Yazdığı Makalelerde Bilgisini iyi şekilde Kullanmasını biliyor.
iyi Çalışmalar
10 adet deneme amaçlı makale yazdırıldı, gayet başarılı, sorunsuz teslim etti..
Yeni siparişler verildi, sürekli çalışabileceğimiz bir arkadaş..
Yazıp yazmamak arasında kaldım ama yazayım çünkü iyi referans olursak işi çoğalır bizim işler sarkabilir
İşine değer veren kaliteli bir arkadaşımız.
Başarılar.
Xlore Hocam ile düzenli olarak çalışıyoruz, tavsiye ederim. İşini titizlikle yapan bir arkadaşımızdır. Kendi alanında yazan yazarlardan olduğu için, öncelikli bahsettiği konularda çalışmalarınızda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Hayırlı kazançlar dilerim.
30 makale satın aldık. Son derece güzel iş çıkartmış.
Bir 30 makale daha sipariş verdik. İlgili ve temiz çalışan bir arkadaştır.
Tatil konulu makaleler yazdırıldı. İlerleyen günlerde tekrar çalışabiliriz. Kolay gelsin..
Arkadaşla Bir Çok Kez Çalıştık Kendizi Çok Sağlam Makale Yazar.
arkadaşla uzun süredir çalışıyorum gayet başarılı
Makale yazdırıldı gayet başarılı. Tekrar çalışacağız.
Arkadaşa makale işi verildi. Gayet profesyonel bir şekilde hazırlamış. Teşekkür ediyorum.
arkadaşlara iş verildi belirttiğim günden önce teslim aldım makalelerinide beğendim işçilikleri için teşekkür ederim sonraki çalışmalarda görüşmek üzere
5 adet makale alındı. Ellerine sağlık güzel yazmış.
süper ve hızlı hizmet, makaleler güzel olmuş
Makale yazdırdım ve memnun kaldım, inşallah devamlı çalışacağız, öneririm.
Xlore hocam ile ilk makale calısmamı yaptım.Gercekten cok başarılı makale konusunda.Zamanında teslim etti makaleleri.10 adet makale alınmıstır.
Makale yazdırdım gerçekten hız ve kaliteli iş yapmış. teşekkürler
10 makale yazdırılmıştır. işine sadık arkadaşımız. teşekkürler
Düzenli çalışmaya başladık, makaleleri tam istediğim gibi ve zamanında hazırlıyor. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
Tanıtım makaleleri yazdırdım. Gayet sağlam makale yazıyor arkadaşımız, tavsiye ederim.
Arkadaşa dizi makaleleri için sipariş vermiştim.Şimdide 120 adet film makalesi siparişi verdim gerçekten çok yardımcı oldu güzel makale yazmakta ve hızlı teslimat.
Arkadaşla çalısıyoruz cok hızlı ve güvenilir biri kısa sürede istenilen siparişleri teslim ediyor işine saygı duyan ve önem gösteren birisi çalışmanızı tavsiye ederim
Hızlı ve kaliteli bir iş çıkardı arkadaş.
Teşekkür ederim.
Gayet güzel makaleler yazdı. 15 Adet yazdırdım. Bir diğer makalelerde arkadaşın
Teşekkürler. Eline sağlık.
arkadaş ile sürekli çalışıyoruz. teşekkürler.
10 makale zamanından önce teslim alındı teşekkürler
10 Adet makale alınmıştır elinize sağlık temiz iş yapıyorlar gerçekten.
Arkadaşa bir adet makale yazdırdım. Temiz iş yapiyor eline sağlık.
5 adet makale alındı. zamanından önce teslim teşekkür ederiyorum
Makale hizmeti alındı.Memnun kalındı.
5 Adet makale aldım kendisine çok teşekkür ediyorum güzel hazırlamış.
Arkadaşa makale hizmeti verildi sağlam iş çıkartmış. Teşekkür ederim. Ödemeniz hesabınıza geçildi.
bir seo çalışması kapsamında yapılan tanıtım çalışmalarında tanıtım yazısı dikkatmi çekti, seocu arkadaşa sordum kim yazıyor bunları diye ve kendisine öyle ulaştım.
Artık tüm tanıtım yazısı siparişlerimi kendisine veriyorum, gayet doğal, seo uyumlu ve alakalı yazılar çıkarıyor.
Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Herkese iyi günler...
Tanıtım yazısı yazdırıldı işini iyi yapan bir arkadaş.
Arkadaş çok başarılı bir yazar, 10 larca mesajlaşmamızın sonunda benimle çalıştı

teşekkür eder, başarılar dilerim tekrardan. Umarım ileride de birlikte çalışırız ,makalelerimi istediğim şekilde en önemlisi de zamanında teslim etti söz verdiği gibi sağolsun.
ilk defa bir makale işinden memnun kaldım
makale satın alındı hızlı ve kaliteli işlem teşekkürler.
Makale yazdırdım, zamanında teslim için teşekkürler
Makale yazdırıldı. Son derece hızlı ve samimi bir arkadaş. Teşekkür ederim.
Makale hizmeti aldım, gayet hızlı işini bilen arkadaş teşekkürler.
Haftalık uzun soluklu iş çalışması verilmiştir...
10 adet 100'er kelime makale sipariş verildi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:30:11 -->-> Daha önceki mesaj 11:15:41 --
Siparişimi hızlı bir şekilde teslim etti. Temiz bir çalışma olmuş teşekkürler, iyi çalışmalar.