Sen bu forumda yenisin anlasilan. 2 sene onceki TSlilerde senin ayarinda yorum yapiyordu, tepetaklak olacaksiniz deyince guluyorlardi. Sen onlar kadar bile degilsin, fasulye olayini bile anlamamissin. Googleda "aveali olmayanlara iyi davranin, onlara cok yukleniyorlar" videosunu izle.
Senol Gunes size gore cok iyi bir insan olabilir. Size gore iyi bir TDde olabilir. Bana gore milli takimda Fatih Terim'in mirasini, TSde Ersun Yanal'in mirasini yemis bitirmis kisidir. Oyle iyi bir TD olsaydi, gecen sene ve bu sene sizin takimi bir yerlere getirirdi. CLden 25 milyon euro kazandiniz, o paralarla sacmasapan adamlar aldirdi, gerci benide ilgilendirmez, sonucta bana gore iyi TD degil. Iyi insan mi? Bilmiyorum. Sonucta bir insanin karakteri yenerken degil, yenilirken belli olur. Yasiniz kac bilmiyorum, 96 yilinda kendi sahanizda 2 tane yedikten sonra soyledikleri ortada. Gerci bizide ilgilendirmez. Fasulye mevsimi baslasin, Senol hoca geri doner, nerden mi biliyorum, her seferinde donuyorda ordan.
Aykut Kocamani isin icine karistirmanin mantigi nedir? Sana gore FBli oldugum icin herhalde onu desteklecegimi ve konuyu Aykut vs Senol'a cevirecegini falan dusunuyorsun. Aykut Kocaman karakter olarakta TDlik olarakta Senol Gunesten cok daha kotudur. Senol Guneste Aykut Kocamandan bir gomlek yukarida. Biri FBli olmasa, 3 ligte bile takim calistiramazdi, oteki TSli olmasa 3. ligte takim calistirirdi. Yoksa ikisininde bir naneden anladigi yok.
Söylemek istediklerini gayet iyi anladım.Düşüncelerine saygım var hatta katıldığım yerler oldukça fazla.Ama eleştirirken şuanda adına tartıştığımız türk futboluna kattıklarını es geçmeyelim.Sana göre hazıra konmuş,bana göre efsane.Ama hiç kimseye göre ağır adam rolünü üstlenmiş,güçlünün kuklası gibi görünmemeli.Haksızlık etmeyelim.