birde zaman kısıtlı olması sebebi ile çok fazla konu yerine bir konu üstüne konuşsak daha iyi oluyor,
Ayrıc akaynak sıkıntısı oluyor,
yandex %30 pazar payı meselesi söyledikden sonra bende çk emin olamadım 5 dakka onu bulmakla uğraştım.
1-2 konu olursa, katılan herkes dersine çalışıp gelebilir, hem bu sayede kaynak ile ispatlamış oluruz konuları ki olması gerekende bu zaten.
Ayrıca önümüzdeki hafta'nın konusu 3-5 gün önceden belli olursa
Forumdan sorulan sorularada cevap verebilir o konu hakkında bilgili olan kişiler.
Böylece daha bir interaktif olur
Olur bence de bu biraz doğaçlama oldu birde, şimdi derinleme konulara girersek herkes kendi derdinden anlatmaya başlar izleyen sıkılır diye düşündüm sürekli yeni sorular üzerine o nedenle geçtim.
Bir daha kine bir konuyu masaya yatırır uzu uzadıya konuşuruz. Tabi 3-5 gün önceden reklam yapmak şart ki insanlar soruda sorabilsin.
Cuma Günü Saat 20.00 Uygunmudur ? Konuyu siz seçin Seo isterseniz Seo üzerine oturum yapılır, yok başka konu isterseniz o konuya eğilinir. Seo isterseniz konukları ben seçeyim zira bana bilenmiş bi kaç kişi var özellikle ANT07'yi davet etmek istiyorum derdini bi anlatsın
Saygılarımla...
ColdSwoRD
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:54:33 -->-> Daha önceki mesaj 23:53:54 --
Canlı Yayının banttan görüntüsü:
http://www.youtube.com/watch?v=GoKjfpc0BgU
Bir konu açacağım bunla ilgili.