Bunun bilindik SEO yarışmaları ile bir benzerliği yok, nitelendirilmesi dışında
Rakibim tarafından saldırı aldım vs.. vs.. gibi etkenleri ortadan kaldıran bir durum.
Ayrıca sadece bir makale ile katılıcaksın, yeni bir domain vs.. vs.. ile değil.
Seo yarışmalarına göre çok daha fazla etkili.
Seo yarışmalarında link kaldırma vs.. vs.. gibi seo yarışmalarında vardı

ama pek duymadım ben kimse tepe taklak olmuş mu diye.
Belli bir içerik ile katılınacagı için semantik etkeninde bütük bir avantaj sağlıyorsun.
Onlarca alınan silinen linkler kaldırılıyor birşey olmuyor

ama bunları kaldırıncamı tepe taklak olucaklar
Onlarca seo yaışması yapıldı millet sıraya girdi zamanında bunlar için ama kimsede bundan kötü etkilenmedi ozamanlar.
Bunun seo yeni heves duyan kişiler ile bağdaştırmanız tuaf geldi, Çünkü bunun SEO bilgisi ile bir alaksı yok.
Makale yazıp site'ye eklemek, Bunun imlemesini vs. vs.. yapmak için SEO uzmanı olmaya gerek yok. SEO'dan anlamınız bile gerekmiyor.
İşine gelen yapar, gelmeyen yapmaz.
Ben orada genel anlamda yapılan Seo yarışmaları hakkında söylemde bulunmuştum. Konuda yer alan çalışmalar zaten olayın artık footer link ve tanıtım yazısı dışına çıktığının da aslında en büyük kanıtı. Seo yarışması yapan firma kısaca sizden her alanda olmanızı istiyor.
Sadece bir tane makale ile katılacaksın demişsiniz de o makaleyi de bir şekilde diğer sitelerde ve sosyal medyada yayınlayacaksın ama dikkatini çekerim.
Konuda bahsedilen Olay; bir tane makale yaz başka hiçbir şey yapma değil...
Mantıklı olmak lazım. Düşünün kişi yarışmaya katıldı, sıralama bekliyordu veya 1. olmayı. Oldu ya 2. veya 3. oldu..Ödülünü aldı..Ondan sonra o linklerin veya tanıtımların artık garantisi yok..Her an kalkabilir. Burda işi gücü bırakıp yarışma sahibinin her gün linkleri kontrol etmesi lazım
Bir siteye makaleyi yerleştirmek veya eklemek bile ciddi anlamda Seo bilgisi gerektirmese bile tecrübe gerektiriyor.
Bunu çok iyi bir makale yazarı arkadaşımla da denedik hatta

Aynı anda sıfır iki domaine sadece birer tane yazı attık. Benim attığım yazı 3. sayfadan sıralamaya girdi, onun yazısı 20. sayfadaydı.. Yani orda ki çok ufak detayları da atlamamak lazım. Zaten o yarışmayı da bu ince nüansları yakalayanlar kazancaktır.
Ama şunu da belirteyim; konu çok hoşuma gitti. Artık Seo çalışmaları da böyle olmalı.
Sadece Youtube video backlink ile dizi sektöründe kafada olan site biliyorum. Ama gerçekten çok iyi bir mantıksal kurgu kurmuş. Site adresini ve hedef kelimeyi vermiyim, site sahibini tanımıyorum zararı olabilir ama takdir ettim.
@RebeLLi0us Seo yarışmaları için sanırım serzenişte bulunmuş biraz. Ama kbsali 'nin anlattığı olay konuk yazarlıkla ilgili. Sanırım RebeLLi0us seo yarışmaları hakkında yazmış ?
Evet. Ben genel anlamda yazdım. Bu da ne yazık ki böyle.
Ama konuda belirtilen aslında artık olması gereken. Seo'nun şekil değiştirmesi de diyebiliriz sanırım veya Google'a ayak uydurmak