Merhaba arkadaşlar direct admin de şöyle bir hata almaktayım bu konuda yardımcı olabiliecek varı arkadaşlar bana yada yapabilen yada nasıl yapacagı hakkında bilgi verebilecek ?

|LANG_DB_BEFORE_PMA|
phpMyAdmin
Error connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:02:33 -->-> Daha önceki mesaj 18:05:31 --

Bilgisi olan yokmu acaba yardım edecek bir kişi ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:33:27 -->-> Daha önceki mesaj 19:02:33 --

ssh ile mysql araştırmalarıma göre restart atmam gerektigini ögrendim lakin ssh ile şu sekilde bir sonuc aldım şua nssh ile komut giremiyorum ?

[admin@linuxtr ~]$ ps -ef|grep mysqld
admin 26620 25462 0 20:20 pts/0 00:00:00 grep mysqld
[admin@linuxtr ~]$ kill -9 26620
-bash: kill: (26620) - No such process
[admin@linuxtr ~]$ kill -9 25462

ne yapmam gerek arkadaşlar ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:38:28 -->-> Daha önceki mesaj 19:33:27 --

şu an durum böyle arkadaşlar restart start atmaya çalıştım malesef eroro alıyorum yardım edecek varmı ?

Last login: Sun Jan 27 20:15:40 2013 from 78.182.117.49
[admin@linuxtr ~]$ /etc/init.d/mysqld
Usage: mysqld {start|stop|restart|reload|force-reload|status} [ MySQL server options ]
[admin@linuxtr ~]$ restart
restart: missing job name
Try `restart --help' for more information.
[admin@linuxtr ~]$ /etc/init.d/mysqld restart
ERROR! MySQL server PID file could not be found!
Starting MySQL. ERROR! The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/linuxtr.videomnet.net.pid).
[admin@linuxtr ~]$ /etc/init.d/mysqld start
Starting MySQL. ERROR! The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/linuxtr.videomnet.net.pid).