Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whmcs nin oluşturduğu faturanın resmi geçerliliği yoktur diye biliyorum, resmi geçerliliğin olması için dijital imza olması lazım. Biz müşteriye whmcs deki faturayı al bu faturan diye vermiyoruz, 3 nüsha faturaya çıktı alıp kaşeleyip gönderiyoruz.

Whmcs faturasını 3 nüsha faturaya basıp kaşelerseniz geçerliliği olabilir.

İade konusunda zaten sözleşmede açık ve net yazıyor 7 gün geçmediyse iade yapmak zorunda.
sizin dediğiniz gibi, faturayı koyyorum aşşagıya, orda yenilenen ürünlerin böyle bir ayrıcalığı yoktur yazmıyor yazmazda sanmıyorum. bi kaşe bi ıslak imza vs gibi birşey yok. daha önceden akarsisten resel almıştım fişi eve kadar gönderdiler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:29:54 -->-> Daha önceki mesaj 16:28:35 --

LineDatacenter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba

sanırım sadece işinize gelen kısmı yazmışsınız.yetkili arkadaşlar aşşağıdaki linkden detaylı görüşme kayıtlarını inceliyebilirler.herkeze iyi çalışmalar

https://linedc.com.tr/gorusme/Ocak2013.html

ek olarak müşteri sipariş sırasında fatura istermisiniz kısmını 'evet' seçeneğini işaretlediğinde hesabına otomatik olarak +kdv eklenip normal fatura seçeğini hizmeti almaktadır.
bak gene kendi azınla söylüyorsun resmi bir durum yok? ben istemedimde sizde yok demediniz ?