tamam da 2 bin - 5 bin tane flash belleği ben kendim kullanacağım dersem, sanırım sadece "kadir inanır " inanır.
bunun bir prosedürü var ama bilmiyoruz. konuyu o yüzden açtım zaten

millet patır patır çinden flash bellek getiriyor.
10 bin adet getirsem, toptan 1 lira kar ile satsam bile bu iyi bir ticaret olur
Bu işler o kadar kolay olsa güzel yurdumda KPSS'ye milyonlarca insan girmezdi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:05:14 --
getiren firma nasil garanti vermek zorunda, nasil 7 bolgede servis agi kurmak zorunda arkadaslar. Hicmi sehir merkezine inip bi dukkandan usb veya bi dijital cihaz almadiniz? Hangisi size garanti belgesi verdi, yada hangisinin 7 bolgede de servis agi var?
Bilmeyen birisi sallamış hocam.. Belli ürünlerde geçerli bu kriter. Örneğin
Cep Telefonu. Devlet webcam, mouse vb. şeyler için 7 bölgede servis ağı istemiyor zaten.
2000usb için bulaşmayın bu işlere derim. 50bin-100bin alarak hem alırken kazananlar hemde adet yüksek olduğu için kargoda ürün başına sizin ödediğinizin %10'ununu ödeyenler var. Kargo bu işte çok önemli. Ürünün %60'ı kadar para verirsiniz 2000 adete. %18 KDV hesaplarken %60-%70 kargo masrafı çıkar.
1. Getirmeyi düşündüğünüz ürünlerin T.C Gümrük Müşavirlerinde kaydı var. Çok ince ayrıntılar var. Örneğin 16:9 bir ekranda gümrük vergisi yokken 4:4'de %33 alınıyor gibi..
Çok fazla zamanım yok yardımcı olmak isterdim bu konuda. Ciddi anlamda getirmeden önce P.M atarsanız görüşürüz.