Erkan kardeşim superservers'in yapmaması gerektiği şeyi de yazdım oraya.
Onların bu ihmalkarlığı yapma sebebi senin küçükte olsa açık vermiş olman. Profesyonel olarak baktığında sen ne kadar açık verirsen ver bunu yapmamaları gerekirdi. Ama sebepsiz yere, kasıtlı bir şekilde yapmadıkları da ortada. Bu yüzden iyi niyetli olunması gerektiğini düşünüyorum.
Saygılar
Bir önceki mesajına bakarsan en ufak hata onlarda en büyük hata benim boş duruyordu demem olarak göstermişsin.
ben ne açık vermişim yasal olmayan bişemi istemişim yada yaptırmaya çalışmışım. ben parasını ödedim hizmeti kullanmayı istemişim.
"Erkan arkadaşımız sunucu boş demeseydi zannediyorum sunucuyu kapatmaz ve bekletirlerdi."
boş demem sunucu ilk aldığım dönemlerdede dedim. ozman niye kapatmadı? resimde iptal talebinin sonunda ne yazmışım ?
iptal talebindede boş dedim ozman niye kapatmadı ? 8 gün sonra kapatıyorlar.?
"Bunun dışında da Superservers çok ufak bir hata yapmış, sunucu boşta olsa sözleşme gün bitimini beklemeliydi."
ve ilk mesajı tam okunmuyor sanirim. iptal talebi edinceye kadar boş duruyordu evet sonrasında sunucu doluydu
"buraya kadar her şey normal.sunucu boş olduğundan bir tanıdığım esxi için reboot panel denemelerini yapabilcem sunucu verebilirmisin dedi bende
bu sunucuyu kullana bileceğini dedim 31.12.2012 tarhine kadar. taki 28/12/2012 baktım sunucu kapalı.bir tanıdığım esxi reboot panel yazdıydı oda satışa koymustu.
panel denemeleri için host vps ve reboot denemeleri için bir kac vds vardı. o tanıdıkta pc sinde oluşan sorun yüzünden tüm verileri gitmiş
ve bana 28/12/2012 de yedekleri almak istediğini sunucunun kapalı oldığun söyledi. bende irtibata geçtim. ve"
parasını ödedim hizmeti süre bitimine kadar kullanırım ister dolu ister boş. ve iptalde sure bitimi demişim. hatırını kıramadım biri denemeler için istedi ona vermiştim.