Merhaba;

Sürekli özelleştirilebilir bildirim pencereleri, confirm yapıları v.b. şeylere ihtiyaçlarımız oluyor. Malum, javascript ile bir alert() 'in bile ne tasarımını ne de işleyişini değişitirme şansımız yok. Ayrıca site içersinde göstereceğimiz bir içeriği ayrı bir pencerede göstermek istediğimiz de de sanki yeni açtığımız pencere bizi siteden kopartıyormuş hissi veriyor. Veya başka bir siteye yönlenmiş hissi gibi...

İşte bu ve benzeri durumlardan dolayı belkide bilgi birikimim ve tecrübemi gözetirsek haddime olmayan bir işe kalkıştım. Her şeyini kendimizin yönetebileceği, değiştirebileceği, sonsuz tane açılabileceği bir pencere sistemi nesnesi yazdım. Bu sistemi www.jswindow.com adresinde insanların kullanımına bu sabah itibari ile açtım ve bunu r10.net aracılığı ile insanlara duyurmak istiyorum.

Eksikleri ve hataları elbette olacaktır ancak denemeye ve incelemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Umarım üstadlarım ve hocalarım, arkadaşlarım sistemin gelişimine katkıda bulunurlar.

Şu anda site ve nesne kullanımı türkçe ifadeler ile sağlanıyor. Bunu en kısa zamanda ingilizceye de çevirmek lazım. Ayrıca eğer değerse açık kaynak kod olarak belli başlı sitelere de koymak istiyorum.

En çok da bu ürettiğim yapının bana ait kalmasını istemiyorum. Düzeltilsin, değiştirilsin, geliştirilsin istiyorum.

Bu konuyu buraya açtım çünkü en çok javascript kullanıcılarını ilgilendiriyor. Umarım moderatörler bunu bir site tanıtımı olarak görmezler.

Şimdiden ilginiz ve özverileriniz için teşekkürler...