saat olmuş gecenin 1 i ben halen daha pc ye bakıyorum . R10 - Facebook - Twitter- kendi sitelerim - döngüsünde sayfaları f5liyorum . şu 1.5 ayda hayatım o kadar değiştiren en büyük sebeblerden biride google'dir. İlk olarak kendisine çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum ... aylardan emek verdiğim yemeden içmeden host parasına verdiğim linkler aldığım sitemi 12k lara getirdiğim halde , kıçı kıytırık bir dalgalanma ile ortada bir site birakmayıp 1k ya hitimi düşürdüğü için ve 1 aydır hitimin 1 gram yükselmek yerine halen daha azaldığı için kendisine çok minnetarım . o kadar emeğimin , paramın mafolmasına sebeb olduğu için büyük mutluluğumu sunuyorum . şu hayatta 1 gelir kaynağım olan sitemide aldığı için çok teşekkür ediyorum . öğrenciyiz , herkes bilir öğrencilik ne kadar zor , ulan affedersinizde k*çımız soğukta donardı ben giderdim hosta para verirdim , emeğimin karşılığını elbet alacam diye! bu mudur ? yani bu kadarmı ? okadar aylık emeğin , paranın sonunda bu mudur cevabın google ? şu webmasterlık hayatımın içine ettin , heves filan bırakmadın ortada . nefret ettirdin sanal alemden! Yazıklar olsun , yazıklar !!
Öncelikle geçmiş olsun. Öğrenciysen en kötü ihtimal bir part time iş bulup çalışman gerek webe yöneliyor herkes ama tutunamıyor. Dışarıda çalışsan emin ol daha iyi para kazanabilirsin. En azından google işyerinde dalgalanma yapıp seni işten attıramaz
@nicturkey hocam anladığım kadarı ile wordpress sevmiyorsun

Ama wordpress ile büyük işler yapılıyor bunu sende tahmin ediyorsun küçük kişiler heves ettiği için uğraşıyor ama beceremiyor. Onlar bir webrazzi olamaz tabi ama uğraşıyorlar.
Wordpress altyapısı olupta aylık binlerce dolar kazanmak mümkündür, sadece işini bileceksin. Bunu özel scriptlerle ile yapmakta mümkün ama wordpress daha kullanışlı ve google dostu geliyor. Birçok avantajıda var tabiki.
Özel bir script kodlamakla zaman kaybedeceğine prof bir tema yaparsın wordpresse arkana yaslan
Yinede öyle düşünme bence