Alıntı
@webadam Batuhan Bey, r10 dbsi gitmeden önce 200tlden promosyon olarak aldığınız 8 adet e3 1270 16GB sunucular db gittikten sonra kampanya devam edemeyeceği için orjinal fiyatına döndürüldü 240tl bu size çok geldi ve taşındınız.
Bu nedir? Böyle bir saçmalığı ilk defa duyuyorum ve görüyorum. Sen paketi r10 üzerinden kampanyalı olarak sat, db gitti diye sattığın kişiye de 40TL gibi extra fiyattan değişiklik yap. Daha sonra gel r10a yine satış için konu aç. Çok yanlış bir düşünce sizinki, DB gitti diye birşey yok. Konunuz silindiyse yeniden aynı konuyu açabilirdiniz fakat sizin açınızdan baktığımız zaman; nasıl daha fazla para kazanırım memnuniyet önemli değil gibi görünüyor.

Asıl konuya gelince;
Ben aylık hizmet alıyorsam, ödemesini aylık yapıyorsam 1 ay dolmadan hizmetimi ne olursa olsun kapatmamalısınız, Size sunucunun süresi dolduğunda kapatabilirsiniz şeklinde teklif edilmiş sonuç olarak. R10 üyesi olarak şikayet kısımlarında illaki rastlamış olmanız gerekir bu tür konulara ve yedeklere el koyma gibi konulara...
Sunucunun boş olduğu bildirilse bile hizmet süresi dolmadan kapatmanız ve bunu kendinizi haklı çıkaracak şekilde yazmanız çok yanlıştır.
Mağdur olan arkadaşa geçmiş olsun diyorum.