Geçenlerde
www.kadinax.com adlı siteme baytemanın baywomen temasını aldım ve yüklettirdim ancak site çok ağır açılıyor, bunun yanında error_log dosyasında sql hataları alıyorum. Bu hataların bir kısmı şöyle;
İlgili hata kayıtları;
[23-Jan-2013 14:11:43 UTC] require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-load.php'), require_once('wp-config.php'), require_once('wp-settings.php'), do_action('plugins_loaded'), call_user_func_array, wsl_database_migration_process, dbDelta tarafından oluşturulan ALTER TABLE wp_wslusersprofiles ADD PRIMARY KEY (`id`) sorgusu için WordPress veritabanı hatası Multiple primary key defined
[23-Jan-2013 14:13:00 UTC] require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-load.php'), require_once('wp-config.php'), require_once('wp-settings.php'), do_action('plugins_loaded'), call_user_func_array, wsl_database_migration_process, dbDelta tarafından oluşturulan ALTER TABLE wp_wsluserscontacts ADD PRIMARY KEY (id) sorgusu için WordPress veritabanı hatası Multiple primary key defined
Acaba sunucumdan kaynaklı mı diye düşündüm ancak diğer sitelerimde sorun yok. Sunucu sağlayıcısından gelen mailde yukarıda yazan hataların olduğu söylendi. İlgilenebilecek arkadaşlar bakarlarsa çok sevinirim.