oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu dagılmaya başladı ben vagex in ban sebebi oldugunu söylüyorum , onun icin konunu editle diyorum ,

sen simdi bunu vagex ile mi yaptın , bunumu demek istiyorsun ,

eğer öyle ise konuyu actıgın tarihten beri ayrıntılı adsensi bi koy görelim , (gördügüm kadarıyla 1-2 haftadır vagex ten kazanmaya çalışıyorsun , 90 doalr günlükten , 300 dolar para birikmiş gibi , ilk gunler 10-20 dolar civarıdır sonra iyice yuklenmissindir.

sonrada parayı alınca çık buraya konus
helal olsun digecegim )
Yanılıyorsunuz yine, çünkü klasik mantık çerçevesinde düşünüyorsunuz,

Ama ben aydınlatıyım sizi, Ögrenmiş olun bu sayede.

Vagex ve diğerlerinden yapay hit alarak videoları youtube aramalarında ilk 3 içinde tutarak ciddi paralar kazanıyorum,

Bugün son günü olan bir turnuva'var, o turnuvadaki görüntüleri paylaştım ve resmi kanalında çok aşırı fazla abone ve izlenme olduğu için ona yetişmek adına yapay hit alıyorum. Çoğunlukla videolarımı ilk 3 içinde tutup ciddi hitler aldım, Her video'da işe yaramıyor ama %70-80 işe yarıyor bu yöntem. İşe yaramamasının sebebi ise eğer ilk 50 izlenme çok geç gelirse o video ile uğraşmıyorum.

Sabah saatlerine göre yine 50-90 usd çivarında olur. Ödemeyi alırım ondan hiç şüphem yok çünkü günlük 20k - 30k organik hit geliyorsa bunun sadece 1k - 2k'sı yapay hit oluyor.

Video'yu ilk yayınladığımda 150-250 arası yapay hit alıp bırakıyorum, gerisi zaten kendi kendine geliyor.

ama ödeme'yi alınca yine paylaşırım sizinle