oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yuh diyorum başka birşey demiyorum , insanlar tabiki hata yapar önemli olan hatayı kabul etmektir .

Haklısın ben beceriksizim .

2011 sonları değilmiş , 2012 nin şubat ayıymış

aylardan kazandıgımız adsenslerin banladıgını zaten yazdım )

Keşke biraz okusaydınız. banlı adsense görüntüsü nasıl yollamamı beklersiniz.Hoş senide inandırmak zorunda değilim,
Yaşında küçük degilki anlamamış olasın

Seni allaha havale ediyorum .

İnsanları yanlış yönlendirme , emeklerine zarar verme.

Bu benim kazancım, banlanmayan, ispat edilebilen gözle görülebilen, el ile harcana bilen bir kaynak. Dediğim gibi siz banlatıyorsanız kanalınızı o sizin sorununuz. Ben banlatmadan sahte tıklama yapmadan kazanabiliyorum.

Makale_TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onlara verilen emek sabahtan akşama kadar uğraşsan 100 abone

ee zaten ona vakit ayıracak adam almaz

basit bi örnek youlikehits en son 150 yt abonesi için adam 10$ istiyordu kendimiz kasarmıyız evet kasarız bunu 500e vur bakalım

buda bizim yaptığımız ben konuya değil hala abone alan var yapmayın demene kızıyorum kimsenin işini baltalamak kimseye birşey kazandırmaz ayrıca adf gibi sistemleri ayakta tutan adsense değil 150 abonelik şeyi 10-15 $'a keklemeleridir.

edit :
ha cpcyi 7-8 yaparım seneye 10$'a aldığım hizmeti karşılarım ben diyorsan birşey diyemem 1 aboneye 10 puan harcıyorum 9'a düşse günde 10 abone anca gelir
Nedense bir tek ticaret yapmaya çalışanların birşeyler yazmaya çalışması bana ironi geliyor.

Bu işi yapmak için emek filanda gerekmiyor, Açıyorsun browser'u kuruyorsun eklenti'ti hepsi bu.

Yapay olarak abone çekme'nin bana somut olarak sıralamadaki örnegiği gösterebilirmisin ?

Kim ne isterse alır o beni ilgilendirmez, ben bildiklerimi paylaşırım. Gerisi okuyanların sorunu.

Ama yapay abonelerin sıralamaya etkisi varsa buyrun SOMUT bir biçimde gösterin bizde öğrenmiş olalım.