'Kendim için demiyorum, beni tanıyanlar zaten bilir ki yaptığım işler konuşur her daim.''
Kişinin kendini övmesi ne yazık ki pek normal değildir biliyorsunuz değil mi ?
Arkadaş reklam yapıyor, ve adı geçen firmaya sempatisi var, veya gerçekten o websitesi arkadaşa yardımcı olmuş. Kişinin ve okuyan kişilerin algısına göre değişebilecek bir durum bu.
Ama sizin EGO'nuz tavan yapmış, söylemeden geçemeyecegim.
@aynı sektörden link değişimi yararlımıdır,
Bu hangi şartlarda, hnagi koşullarda link aldığınıza göre değişir. Footer'dan link alırsanız muhtemelen buna çok sıcak bakmaz google, (footer'dan effektif olarak link alınabilir ama bu bizim bildiğimiz düzende değil, Merak eden olursa açıklarım).
@Bir sitenin link çıkışı sayısı içinde kimse size somut bir cevap veremez,
1- ezinearticles.com örnegi var, Özgünlük abidesi bir site idi ama artık eskisi otoritesi yok, nerdeyse otoritesi yok denilebilir,
2-yellow page, Q-A siteleri link çıkışları ile dolu ama otorite sayılcak bir sürü örnek verebilirim.
Yurtdışında 2 yıldan beri trend olan guest post daha bizim memlekete uğramamış (Yiğit geçenlerde bahsetmişti biraz)
2012'senedinde trend olan guestpost contest diye bir olgu varken,
Semantikden kimse bahsetmezken adam gibi (semantik sadece keyword destiny değildir ayrıca)
Durum pek normal değil yani forum'da
Son olarak şunuda ekliyim
SEO'nun gelecegi sematik'dir bu konuda yoğunlaşmanızı, bu konuda makale okumanızı tavsiye ederim. Özellike bu konuda yazılan ingilizce makaleleri okumanızı tavsiye ederim.