Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin verdiğiniz örneğe şu şekilde yanıt vermek mümkün.

Camii de hoca vaaz verirken ne der ? Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın.

Bir zamanlar bu söz üzerinden bir arkadaşıma örnekte bulundum, madem bilgi istiyorsun sana bilgi vereyim dedim ve bazı açıklamalarda bulundum. Ama daha sonra baktım ki bu açıklamalar yeterli olmamış benim sitemde ne var ise bizzat aynısını uygulamaya çalışmış. Bu olayın üzerinden 1 ay sonra google sitesini komple dizinden kaldırmış ve mail göndermişti kendisine. Daha sonra haliyle bu arkadaş yeniden kapımı çaldı, bende yukarıdaki sözü aynen tekrarladım.

Sitelerde gözle görülmeyen tonlarca etken bulunuyor. Her siteyi bir birine kıyaslayarak ne yazık ki bu konuda bir yere varılmaz. Konusunda uzman olan kişiler elindeki malzeme ve bilgiyi kullanarak zamana yayaark işlem yapmaktadır. ( Kaliteli iş çıkaran ve uzun vadede başarı yakalayanlar için söylüyorum. ). İlaç bellidir ama dozajını tutturamadığınız zaman zararlı olabilmektedir.
Yani şu kadar çıkış zararlıdır, şundan fazlası bundan fazlası diye bir şey yok direk link değişimi zararlıdır diye bir şey söyleyemeyiz, (yararlıdır diyemeyeceğimiz gibi )
sektöre sitelerin yapılarına göre değişir.

Umarım yanlış anlamamışımdır.