Hesabınız dondurulduysa bizim tavsiyelerimiz, neyi değiştirebilir veya nasıl bir sonuç alabileceğini düşünüyorsun? Firmanın hesabı açması gerekir veya firmadan yedek talep edebilirsin, harici olarak dondurulan hesapların FTP'sine erişim de kapanır zaten.
hocam sitemi dondurma sebepleri gelen şikayet sanırım ama şikayetin konusu nedir anlamadım.
hosting firmasının telefonlarına da ulaşamıyorum.Cep tel kullanılmıyor.iş tel ise bağlanmıyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:32:08 -->-> Daha önceki mesaj 18:54:51 --
Siteme virüs mü atmışlar arkadaşlar wp-admin/js/cibc/cibc/index.htm böyle bir vermişler virüs mu bulaşmış hacklemişler mi arkadaşlar bilgisi olan yok mu
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:04:07 -->-> Daha önceki mesaj 19:32:08 --
Arkadaşlar şimdilik dns leri domain firmama yönlendirdim.Ne yapmam lazım?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:51:49 -->-> Daha önceki mesaj 20:04:07 --
Arkadaşlar hosting firması ile iletişime geçtim.Yüklediğim bazı eklentilerden yada temalardan kaynaklı olabileceği söylendi.Siteyi komple sildim.