''Kendim için demiyorum, beni tanıyanlar zaten bilir ki yaptığım işler konuşur her daim.''
Seni tanıyanlar söylesin o zaman sen neden söylüyon... 3 evet hepside kendinden gelen evetler. :P....
EK: Adam konuda demiş şunu şunu şunu yapın diyen seo danışmanıseocu görmedim diye bende gördüğümü dile getirmek istedim ne dersen de oradaji konuya değer veririm ve aklıma takılanı sorarım...
Reklamcı seni kendi reklamını yapma.
Tamam orada gördüğünü belirtirsin ama tatmin oluyoruz v.s dersen bende bu şekilde cevap veririm sonuçta sende reklam yapıyorsun ama buradan birçok üye yanlış bilgilere kapılabilir sonuçta iyi veya kötü olsun hiç farketmez kişiliğe değil bilgiye bakıyoruz.
'Kendim için demiyorum, beni tanıyanlar zaten bilir ki yaptığım işler konuşur her daim.'' sözünden çıkartıtğın anlam reklamsa ne yazık. Burada demek istediğim şey reklama ihtiyacım yok. Anlatabildim mi?
"Ayines-i iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde." diyerek Ziya Paşa'nın sözüyle yazımı noktalıyorum. Tarafımı alıntılamazsanız veya çiş yarıştırmazsanız çok sevinirim.