yaramaz71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptıgınız bot bu şekilde anlamlı cümle kuruyorsa arkadasın bahsettiği o kadar kelime içinde helal olsun diyorum. elinize sağlık denir. ama ben örnek bir makaleyi tüm olarak merak ettim tek cümlesi bu kadar anlam içeriyorsa gerisi yazı dizisi olur heralde

iyi çalışmalar
Bu cümlenin kelimelerle değil, kelime öbekleriyle oluşturulduğunu düşünüyorum...
Cümledeki sıraları 1 den 5 e kadar olan kelime öbekleri grubundan seçerek, yapıldığını düşünüyorum

1. kısım "Ankara-Kayseri arası" X-Y arası, X'den Y'ye gibi bir sürü öbekler içeren kısım
2. kısım "müşteri memnuniyeti en çok olan", "hedehödö olan" gibi sonunda bir bağlaç veya bağ-fiil olan kelime öbekleri

3. kısım "uçak hizmeti", "otobüs hizmeti", "seyahat acentesi" gibi özneler

4. kısım fiil kısmı "seyahat etmek", "gezmek", "eğlenmek" vs...

5. soru cümlesi kısmı, "istermisiniz", "etmek ister misiniz" vs gibi... cümlede de iki etmek üst üste gelmiş zaten şans üzeri...

Bence sonuç şu ki, bot, sıfırdan cümle kurmuyor, belirli öbekleri bir araya getiriyor, ayrıldığı gurubun sıralamasına göre...

Sonuç ne olursa olsun, yazan arkadaşın emeğini, bilgisini kutluyorum, zaten sorunum botu yazanla değildi... Başlığı açan kişinin isteğinin pek mümkün olmadığını (ki halen öyle düşünüyorum, bu cümelelerden makale çıkmaz, hiç kurcalanmadan, oluşturulmuş 10 cümlelik makale yazarsanız bottan, burada herkes anlayacaktır neyin ne olduğunu.. tek cümle ile olay bitmiyor) ve başlık sahibinin büründüğü ukala tavrın ("yazabilecek kimse yok mu yaaww?") hoş olmadığını belirtmek adına yazdım...