freguencey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya konuda ahkam kesenlerin ilk çalışmalarını gerçekten çok merak ediyorum siz ne kadar çok şey biliyorsunuz?
Ben r10.net'e 2009 da üye oldum tam 1.5 yıl insanlar neler yapıyor neler ediyor tek tek inceledim bekledim izledim.

Hemen gel babam gell !! logo 1 lira bak ben logo yaptım nasıl olmuş ? diye insanlara soru sorup kendime güldürmedim.

İlk çalışmalarım bilgisayarımda duruyor hiçbir zaman harikalar yapmadım ama ilk çalışmalarım google imagesden hazır icon bulup yanına text yazmak olmadı tek tek gösterebilirim tüm çalışmalarımı.

Ahkam kesmiyorum asla ben yalan dolan bilgilerle konuşmam her zaman elimde veriler kaynaklar vardır.Emek vermeden ekmek istemek yada gelişmek mümkün değil.

Ve benim bu sizin için son mesajımdır ben neler biliyorum ? eğer gerçekten merak ediyorsanız hiç erinmem tüm çalışmalarımı tek tek size sunup yorumunuzu alabilirim.

mizraklar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba;

tasarımcı arkadaşlar sağolsunlar sert eleştiri yapmışlar.

teşekkür ediyorum..

aslında niyetim tasarımcılık değildi ama bu güzel eleştririlerden sonra en iyisini öğrenip tasarımcı olmaya karar verdim
Sizin için birkere daha asla ve asla yorum yapmam madem zornuza gitti sert eleştiri olarak algıladınız bu dakikadan sonra dilediğinizi yapın anca yerinizde sayıp kendinizi kandırmanızla, gelişememekle başbaşa bırakıyorum sizi.

Hayırlı günler dilerim.