SolitaryMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuçta hepimiz belirli bir yerlere gelmek için makaleler takip eden,bunlardaki verileri uygulamaya çalışan insanlarız.Seo danışmanlığı nedir arkadaş ? Ben bu zamana kadar hiç kimseyle çalışmadım kendim çalıştım kendim denedim.Açtım arama motorumu araştırdım ne doğrudur ne yanlıştır.Sonra devam ettim sitelerimle şunu denersem arama motorları acısından yararı ne olur ne olmaz diye.Sonunda başarıyı elde edebildim.Bence seo danışmanlığı adı altında alınan paraların hiçbir anlamı yok.Black seo ile profil linkleriyle olacak birşey değildir.Kişilerin sitelerini tanıması, rakiplerini tartması, son trendleri araştırması yeterlidir.

Ama biri derse benim hiçbir bilgim yok.Bunu da bir danışmanla değil okuyarak yapılacağı taraftarıyım.Benim tavsiyem hiçbir kimseye güvenmeyin.Kendiniz okuyun, kendiniz deneyin, kendinizi geliştirin.Şimdi tepki verecek arkadaşlara da sesleniyorum.Siz kendi yaptığınız işin basitliğini biliyorsunuz ? Neden bu kadar yüksek ücretlerle insanları kandırıyorsunuz ?

NotŞu andaki klavye sorunlarından dolayı imla hatası yapmış olabilirim.*
Hocam madem bu kadar basit yaptığımız iş ordan konuşması kolay çıkar 1.sıra tatil kelimesinde görelim bakalım. Ya da son zamanlarda popüler olan ukash kelimesinde mesela ? Ne dersin. Senin çıkardığın basit kelimelere ben seo çalışması demem zaten.

Madem insanları kandırmakmış o insanlarda kendileri yapsın yapabiliyorsa seo işini. O kadar kolay olsaydı bu iş millet sağda solda danışman aramızdı kendine. Böyle bir sektör oluşmazdı demek ki herkes bu işi yapamaz, yapamayacak. Analitik zeka ister bu işi yapmak, farklı olmayı gerektirir. Sürekli yeni şeyler bulmayı gerektirir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:00:07 -->-> Daha önceki mesaj 13:58:11 --

[/COLOR]
GizemliLORD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim *******.com'da danışmanımız var gerçek seocu hemde ...

---> http://*******.com/forum/arama-motor...rum-60267.html

Her sorumuzu yoğunluğuna rağmen ücretsiz,tatmin edici bir şekilde cevaplıyor...
komik