Arkadaşlar bu arada çeşitli dillerde bana çeviri ulaştırabilirseniz girğim serverlardan o dilde yorum yapmak isterim.
çevrilecek cümleler ve diller:
Site çok güzel istediğim herşeyi burada buldum.
Bu site harika.
Hergün ziyaret edeceğim.
Alanında bir numara diyebilirim.
Dilimde olmamasına rağmen hoşuma gitti ziyaretlerimi sıklaştracağım
İngilizce
Almanca
Fransızca
Thaice
Yunanca
ispanyolca
korece
japonca
ve çeşitli dillerden
Bu arada çeşitli dillerden sityenize bir makale koyarsanız indexlemede faydası olur.
1 şubat aşagıdaki oluşuma müracaatta son gündür. Sonra ağlamayalım....:-)
KATILMAK ZORUNLU DEĞİLDİR. Başvuranlar: Dio Yusufziya41 BerkIzgi bazokka
Alexa da 5 er tane kullanıcı adı açın, bunların hepsinin şifresini 8 tane 1 yapın ve acmıs oldugunuz kullanıcı isimlerini bana pm olarak atın. Kaç kişi gonderirise sitelerine okadar ip ile 5 yıldız vereceğim. Forumda 50 adet 5 yıldız 10 TL ye veriliyor. biz de 15x5= 75 adet ip ile 75 adet 5 yıldızınız değişik ülkelerden sitenize verilecek.
Burada en zor iş benim siz sadce 5 er tane kullanıcı adı acacaksınız. Kimler actıysa onların hesabına toplanan kullanıcı adı kadar yorum ve 5 yıldız yapılır. Aslında kullanıcı adınıda ben acarım ama sizede biraz iş düşsün. Bunu ayda bir yapmayı düşünüyorum.
İsteyen katılır. 1 Şubata kadar vaktiniz var...
Ayrıca 1 şubata kadar alexa 5 yıldız ve yorum vermeyen arkadaşlar sıradakiler kısmına alınacak. yeni giren arkadaşların sitelerine baktım. 10 kişi bile yıldız vermemiş ben seda yilmaz adına r10 char olarak yıldızlarınızı verdim