Vallahi ben onu bilmem, öğrencilik hayatımda da iş hayatımda da gerektiği kadar ödetmemeye çalıştım fakat.

Artık durum 2 günde bir 3 günde bir buluşmaya vardığında paralar suyunu çekiyor. Zaten kız arkadaşınız anlayışlı biriyse ne kadar da kadınlık duygusu olsa dahi, kendisi diyor, sende öğrencisin/çalışıyorsun bende, sırayla öderiz, beraber öderiz diye.

Açıkçası hiç bir zaman öyle ben kıza hesap ödetmem gibi bir tribim olmadı, bir yere bir insanı ben çağırıyorsam erkekte olsa kızda olsa ödetmem ama bir ortamda isek veya düzenli bir ilişki varsa bu aşamaların geçiş süresine kadar yine ben öderim, ondan sonra rayına oturduğunda bu olaylar çözülüyor.

Çok zengin biri değilim, kazandığım para iyi ama her gün her gün buluştuğumuzda günde 40-50 lira hesap gelince ayda en az 20 gün buluştuğumuzu var sayarsak 1 milyar para yapıyor o da koyuyor tabi.