ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu sizin kuruntunuz sanki gittiniz her ülkede değişim yapmayı denediniz hepsini sorunsuz yapmışlarmış gibi konusuyorsunuz kıyaslama yapmadan konuşun herkez sorun çıkarmıyor elbet
Savunmak istemezdim arkadaşın yazdığını ama aynen öyle.
Buyrun vereceğim örneği okuyalım...
Host akrabamız var THY'de gidip gelirken bana da iphone ipad vs. getirir Yılda 2-3 alışverişim olur.
Geçtiğimiz sene ipad 2'ler yeni çıktığında babasına ipad 2 getirmiş. Smartcover kapakları bilirsiniz. Tek bir tarafı kapatır.
Babası deniz kenarında resim çizerken ipadte smartcover kapaktan tutmuş. Kapak mıknatıstan kurtulmuş ve ipad yere düşmüş. Ekran tuz buz tamamen gitmiş.
Bir sonra ki uçuşunda yine Amerika'ya düştü. Götürdü Apple Store'a. Bunu servise gönderebilir misiniz ücreti karşılığında diye. Kadın ikiletmeden ürünü alıp yenisi ile değiştirmiş. Üstelik fatura bile sormadan. Akrabada da iphone 4 var ve orta tuşu zor basıyormuş Turkcell'den alınma. Denemek için sordum diyor. İsterseniz onu da hemen değiştirelim demiş kadın.
Sonuç olarak aynen böyle yürüyor yurtdışında bu işler. O ipad'i burada götürürseniz servise "abi bunu nerenle kullandın" cevabını alırsınız...
Yani arkadaş bilip bilmeden değil, bilerek söylemiş bunu...