volkanarslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site Açılmıyor dedinya oraya kocaman yazmışım dikkat ettiysen.
Başkalarının konularına saçma sapan Faggo hariç saçma sapan yorum atıyosunuz arkadaş ben böyle arıyorum sizene kimene ? site açılıyor sabahtan beri sormadıgım kisi kalmadı herşeyi yaptım açılıyor site açılan siteyi kapattıgınız yetmemiş gibi bide azarlamaya calısıyosunuz ben konu açarım adamlar gelir sataşır sonra ben ban yerim sıkıldım bu olaydan artık gidin başkalarıyla uğraşın
demişsiniz agresif diye aksama kadar kaç forumda üyeysem aynı olaylar başıma geliyor bi satış yapıyorum biri geliyor konuya yorum atıyor begenmedim iyi degil gibisinden kimin ne yaptıgı ilgilendirmez sizi şurda sizin yüzünüzden eleman bulamadım arkadaş site açılmıyorsa özelden yazarsın konusuruz konuya niye site açılmıyor böyle sitemi olur ''artık herkes foruma açmaya basladı'' diyosunuz.
Her forumda bu olay başıma geliyor düşüncesi şahsen benim aklımdan geçseydi kesinlikle bunu dile getirmezdim demek ki hatayı kendimizde aramamız gerekiyor.

Az mantık lütfen webmaster forumundayız ve hepimiz bu forumdan ekmek yiyoruz ve webmaster forumunda webmaster forumu tanıtımı yapılıyor bakın biz buna saygı duyuyoruz halbuki yasak deyip işin içinden çıkabiliriz.

Konularınızda başkalarının söylediği sözler bu kadar canınızı sıkmasın gerek şaka gerekse ciddi ciddi sohbet edebiliriz her hangi bir konuda olumlu yorumlara olduğu kadar olumsuz yorumlara da açık olmalısınız ki yaptığınız işte eksik yanlarınızı görüp düzeltebilesiniz.

Olumlu yorumlara açık olduğunuz gibi olumsuzlarada açık olmalısınız yok ben olumsuz yorumlara açık değilim diyorsanız konunuzu report edin silelim.

Herkese hayırlı geceler diliyorum.