Site Açılmıyor dedinya oraya kocaman yazmışım dikkat ettiysen.
Başkalarının konularına saçma sapan Faggo hariç saçma sapan yorum atıyosunuz arkadaş ben böyle arıyorum sizene kimene ? site açılıyor sabahtan beri sormadıgım kisi kalmadı herşeyi yaptım açılıyor site açılan siteyi kapattıgınız yetmemiş gibi bide azarlamaya calısıyosunuz ben konu açarım adamlar gelir sataşır sonra ben ban yerim sıkıldım bu olaydan artık gidin başkalarıyla uğraşın
demişsiniz agresif diye aksama kadar kaç forumda üyeysem aynı olaylar başıma geliyor bi satış yapıyorum biri geliyor konuya yorum atıyor begenmedim iyi degil gibisinden kimin ne yaptıgı ilgilendirmez sizi şurda sizin yüzünüzden eleman bulamadım arkadaş site açılmıyorsa özelden yazarsın konusuruz konuya niye site açılmıyor böyle sitemi olur ''artık herkes foruma açmaya basladı'' diyosunuz.
Arkadaş uzatmıyorum, report ediyorum. Elbet üslubunun karşılığını yetkililer verecektir. Ne konuyu baltalamaya kalktım, ne siteni kötüledim, ne de millete sakın bu adamla çalışmayın dedim! Haddinizi bilin, işin suyunu iyice çıkardınız. Konuşmalarınıza dikkat edin! Ya da çoğul olarak konuşmayın. "Ben ne saçma sapan yorum yaptım, ne azarlamaya kalktım."
Neyse daha fazla uzatmayacağım, konuyu report ediyorum.
Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.