1.si bu agresifliğinizin nedenini bir türlü anlamadım.
2.si PM atmışsınız, "Hocam Site sizde açılmıyormuşya dns ayarlarınızı değiştirin
buyrun hocam kanıt.
http://www.hizliresimyukle.com/image...1/25/9JOEb.jpg " şeklinde.
Bana neyi,niye kanıtlıyorsunuz. Açılsa bana ne, açılmasa bana ne? Bili vermek adına açılmadığını söylemiştim. Ayrıca sadece bende açılmamış olsa eyvallah derim, ancak bir çok kişide açılmadığına dair mesaj yazdı.
Bu durumda hit kaybı da yaşayabilirsiniz. Şöyle ki google'da aradığım bir şey sizin siteye yönlendiriyorsa, açılmayacaktır.
Ayrıca lütfen üslubunuza dikkat edin. "burda çocukların maskarası oldum" ne demek ? Karşınızda çocuk/lar mı olduğunu düşünüyorsunuz. Şayet öyleyse çoluk çocuğun olduğu bir ortamda ne işiniz var ?
Saygı, saygı, saygı...
Site Açılmıyor dedinya oraya kocaman yazmışım dikkat ettiysen.
Başkalarının konularına saçma sapan Faggo hariç saçma sapan yorum atıyosunuz arkadaş ben böyle arıyorum sizene kimene ? site açılıyor sabahtan beri sormadıgım kisi kalmadı herşeyi yaptım açılıyor site açılan siteyi kapattıgınız yetmemiş gibi bide azarlamaya calısıyosunuz ben konu açarım adamlar gelir sataşır sonra ben ban yerim sıkıldım bu olaydan artık gidin başkalarıyla uğraşın
demişsiniz agresif diye aksama kadar kaç forumda üyeysem aynı olaylar başıma geliyor bi satış yapıyorum biri geliyor konuya yorum atıyor begenmedim iyi degil gibisinden kimin ne yaptıgı ilgilendirmez sizi şurda sizin yüzünüzden eleman bulamadım arkadaş site açılmıyorsa özelden yazarsın konusuruz konuya niye site açılmıyor böyle sitemi olur ''artık herkes foruma açmaya basladı'' diyosunuz.