baskiki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gps açık aslında haritada baktığımda doğru ama benim olduğum yer farklı gösteriyor. Gösterdiği haritada ben farklı yerdeyim ama o hep belli bir noktada hareketsiz. Acaba bağlandığım baz istasyonunu felan mi gösteriyor?
İnternet ve GPS açıksa oyunu silip tekrar kur dostum.

durancan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onay kodum geçenlerde geldi fakat tavsiye etmiyorum ! Çok berbat birşey bir görevde en basitinden diyor ki 1km çapında dolaş ve o dolaştığın yerlerdeki şeyleri topla. (Bizde manyağız zaten elimizde telefon telefona bakarak dolaşıcaz adamı deli diye hortumla kovalarlar valla ) Ayrıca oyundaki amacınız portalları hacklemek fakat Türkiyede (istanbulda) portal yok denecek kadar az. 3-5 tane var oda taaaaaa.... galata köprüsü..vs oralarda google a resim çekip gönderdiğiniz zaman portal ekliyorlarmış fakat onda da bir arkadaşa 3 hafta bekle diye mesaj atmışlar işimiz gücümüz yok oyun için bekliycez oldu google amca görürsek söyleriz
En çok portal İstanbul da var en az 30 tane Ben elimde telefon geziyorum kar kış demeden hem spor oluyor. Önemli yerlerin fotoğraflarını çektim yolladım birkaçı portal olarak eklenmiş haritaya.