Seo konusunu basite indirgemek saçma geliyor bana,
Hala burada makale okuyup backlink alan kişiler kendini Seo Uzmanı sanıyor,(Seocu diye bir tabirde yoktur yani)
Ayrıca yine birçok kişi Seo yu sadece parayla yapabileceğini sanıyor, bazı kelimeler var 10.000 20.000 liralık backlınk alsan bile çıkamazsın, çıksanda düşersin, sadece backlink değil olay.
O kadar çok farklı yönü varki seonun, sürekli şekil değiştiriyor, sürekli farklı yöntemler yapmak gerekiyor,
İmleme yapan, video backlink kasan seo uzmanı olarak kendini gösteriyor,
Ayrıca "Seo" dediğiniz şey 1 kelimede istediğiniz sıralamalara çıkmakta değildir, sitenin hitini arttırmak, alt kelimelerdede çıkmak gerekiyor,
Seo kelimesinde 1.sayfaya gelende bu işi biliyor diye bir kaide yok.
r10'daki konuların neredeyse hiçbirinide takip etmiyorum, çünkü herkes kendisinin bu konuda en iyisi olduğunu göstermeye çalışıyor, ve bu kategoride bazılarına yardım eden kişileri eleştirincede arkadaşları gelip yaygara koparıp onun söylediklerini doğru sanıyorlar,
Onuda geçtim, konu açıp bişeyler yazıp altına "şu konumda bu hizmetleri veriyorum" diye link verenler bile var,
Kısacası faydalı bilgiler var ama gereksiz tartışmalar o kadar çok ve bilgisiz kişiler öyle çok saçma şeyler yazıyorki, takip etmek zaman kaybı gibi geliyor bana bu kategoriyi.