Evet birkac kisiye 89 tl den verdim ama 10 kisiyi gecmez ben o andaki duruma gore fiyat veriyorum. İlk alanlardan 170 e alanlar da oldu. Sizinle alisveris yapmadik. Konuyu bulandirmaktaki amaciniz nedir anlayamadim. Bende parasi kalan dolandirdigim biri olmus mu bugine kadar? Ucuza urun sagliyorum elbetten her zaman isler yolunda gitmiyor. Ben cok mu isiyorum burda insanlarla ugrasmayi, bogazimi patlatmayi. Ama son donemde bircok aksilik oldu. Benden toplu olarak alisveris yapan arkadaslar daha iyi bilir. Ve buraya yazarlarsa da sevinirim. Lutfen daha fazla ortaligi karistirmayin. Yorumlariniz amacsiz olmaya basladi.
A750 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Katılıyorum arkadaş çok ilgili birisi ve ben şu ana kadar sorun yaşamadım şu anda desem kardeşim geri iade et paramı tık yatıracak birisi bizim için uğraşıyor.İstediğine de istediği fiyattan satmak ona kalmış birşey isterse bedava verir bu tutarsızlık olduğunu göstermez zamanında 170 e alanda var dediği gibi uzun zamandır inceliyorum arkadaşın satış konusunu bu 2. ürün siparişim kısmet olursa ayın 30 ' unda kargolanacak