Kategori: World/Türkçe/Sağlık/Zayıflama
Site : trdiyet.com
Başlık : Tr diyet
Açıklama : Sağlıklı diyet programlarıyla birlikte, bitkisel zayıflama ve hastalıklara karşı çözüm bulabileceğiniz, sağlıklı diyet sitesi.
Hocam peki bu sitenin eklenmeme sebebini söyleyebilirmisiniz bana.
Açıklama kısmına 3-4 senedir, buna benzer cümleler ile başvurmama rağmen sonuç alamadım.
Sitemdeki tasarım bana özel, script bana özel, herşeyi neredeyse el emeği göz nuru olan bir site. Ama bir türlü ekletemedim.
Başvurduğum kategorideki siteleri incelerseniz, bu sitenin orda olmamasına hiç bi sebep olmadığını düşünüyorum ben. Açıkçası Dmoz'un torpil olayı olduğu düşüncesindeyim. İstisnalar vardır elbetteki..
Bu kategoriye pek hakim değilim, dolayısıyla iyi inceleyemiyorum.
Gizlilik sayfanıza baktığımda bu sayfanın google gizlilik sözleşmesinin kopyası olduğunu farkettim. Editör olsaydım sıcak bakmazdım bu siteye. İçeriği kendiniz mi üretiyorsunuz bilemiyorum bu arada, fakat listelenmek için orijinal içeriği sizin üretmeniz gerekiyor. Birkaç yazıya göz gezdirdiğimde yazıların belirgin olarak Google için düzenlendiğini farkettim. (İlk cümlenin anahtar kelimelerden oluşması, kalın yazılması gibi) Belki editör bunu hoş karşılamamış olabilir. İletişim kurmayı denerseniz iyi olur sanırım.
hocam bende oyun sitemi yazacaktım ama daha önce bir oyun sitesine ;içeriğinizin tamamı size ait olması gerekir deyip miniclip örneği verdiniz. benim sormak istediğim
örneğin
bu linkteki sitelerden çoğunun oyunları kendine ait değil. kendi oyunları yok demiyorum ama çok az sayıda. benim sitem eklenmiyor diye oturup eklenenleri şikayet etmem doğru gelmiyor bana, eğer oyunların tamamı bize ait olmadanda eklenebiliyorsa herhangi bir ölçü varmıdır, örneğin kaç adet oyunumuz olması eklenmek için yeterlidir, yada genel olarak oyun siteleri için bu konuda ne tavsiye edersiniz, teşekkürler.
Baktığınız url'deki kategorilere tıklayın, o sitelerin silindiğini göreceksiniz. Muhtemelen editörün birisi suistimalde bulunmuştur, bu da farkedilince editörlüğü silinmiştir, site de dizinden çıkartılmıştır. Bir süre sonra arama sonuçlarında da gözükmez bu siteler.
Site : yemekbloglari.net
Başlık : Yemek Blogları
Açıklama : Kaliteli yemek bloglarının yer aldığı yemek blogları dizini
şeklinde yemek tarifleri bölümüne göndermeyi düşünüyorum, henüz gönderim yapmadım, nasıl olur?
Siteniz h*cklenmiş. İnceleyemiyorum. Lütfen kategori tam adresini de vermeyi unutmayın.
Site : e-klavuz.com
Başlık : Eğitim ve Teknoloji Haberleri | E-Klavuz.com
Açıklama : Kaliteli yemek bloglarının yer aldığı yemek blogları dizini
KPSS,ALES,SBS,TUS,YGS,YDS ve En Yeni Teknoloji haberlerini bulabileceğiniz bir platform.
Sitenin durumu ve Listelenebilme durumu hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum.
saygılar.
İlk mesajda verdiğim formatta sitenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim. Bu arada sitenize erişilemiyor şu anda.
World/Türkçe/Toplum/İnsanlar/Kişisel_Sayfalar/Web_Günlükleri/E/ kategorisine sitenizi önermeniz daha doğru olacaktır.
Herhangi bir sakınca göremedim, editör değerlendirmemiş olabilir henüz. 2-3 ay beklerseniz iyi olur.
Herhangi bir sakınca göremedim, editör değerlendirmemiş olabilir henüz. 2-3 ay daha beklerseniz iyi olur. Editörle iletişime de geçebilirsiniz.
Kategori: World/Türkçe/Toplum/İnsanlar/Kişisel_Sayfalar/Web_Günlükleri/
Site adresi:
http://www.blog-tr.org
Başlık: Güncel Blog Sitesi
Açıklama: Güncel olarak tutmaya çalıştığım web günlüğüm
Bu tip içerikleri olan siteler listelenmezler.
İçeriği başka sitelerden alıyorsanız bunu belirtmeniz gerekiyor. İlk mesajımda kategoriyi mutlaka belirtin, doğru mu yanlış mı ben yönlendireyim diye söylemiştim.
Site : etoplusms.com
Başlık : Toplu SMS Çözümleri
Açıklama : Toplu SMS Gönderim Sitesi
Nasıl Bir yol izlemem gerekir ve nelere dikkat etmem gerekir 2 defa başvurdum ama halen ses seda yok..
Sitenize erişilemiyor. Hocam bakabilirmisiniz.. site.net yazmışım .com olucaktı
İlk mesajımı okursanız sevinirim.
Kategori: World: Türkçe: Basın ve Yayın: Haberler
site:
haberioku.net
Başlık: Güncel Haber ve Bilgi Platformu
Açıklama: Güncel haberlerin yorumlanıp sunulduğu haber sitesi
Haberler kategorisi dışında nereye eklenebilir bu site hocam

Teşekkürler
Maalesef uygun değil.
İçeriğin Türkçe olması gerekiyor bu arada, ve orijinal olması gerekiyor.
Kategori: --
Site adresi:
http://namazvakitlerisaatleri.com/
Başlık: Namaz vakitleri ve saatlerinin olduğu bir site.
Açıklama: Dini bilgiler paylaşılan bir site..
Sizce kabul edilme şansı nedir,hangi kategorilere başvurmam gereklidir..
Sitenize erişilemiyor. İlk mesajımı da okursanız sevinirim.
Başvurduğunuz kategoriye belirli aralıklarla bakarak anlayabilirsiniz.
Kategori: Top: World: Türkçe: Bilgisayar: İnternet: Web Tasarımı ve Geliştirme: Tasarımcılar: Şirketler: M
Site:
www.medyatasarim.net
Başlık: Medya Tasarım
Açıklama: Medya Tasarım, web tasarımı ve diğer web çözümleri ile ilgili hizmet vermektedir.
Yardımınız için teşekkürler
Kategori açıklamasını okursanız sevinirim. Şirket değilsiniz sanırım, adres ünvan vs. bilgiler yok. Şirket değilseniz serbest çalışanlar kategorisini seçmelisiniz, fakat sitede adınız soyadınız vs. yazmıyor hiçbir yerde, kim serbest çalışıyor belli değil. Bu düzenlemeleri yaparsanız siteniz dizinde listelenebilir.
merhabalar, ücretli şekilde kayıt için destek arıyoruz.
Hocam sitem bu nasıl kayıt edebiliriz
ücretli veya ücretsiz
sanalice.com
Ücretli ekleyen bir editör bulursanız rumuzunu bana pm atabilirsiniz. Biz de en kısa sürede silinmesi için elimizden geleni yaparız.
NetteTanit.com,
Ücretsiz Website Tanıtım, Puanlama, Eleştiri
Hangi kategoriye eklemeliyim bilgi verirseniz sevinirim.
Kategoriyi siz belirlemelisiniz, ben değil. Ben sadece uygun olup olmadığını söyleyebilirim.
Şurda İnceliyorumda Yazılanları parmakla gösterebilecek kadar doğru başvuruları örnekler mevcut arkadaşlar tanıtımlarına özen gösterin toplist'e site göndermiyorsunuz.
İlk mesajımda değerlendirmem için şu formatta sitenizi belirtin dedim, ona bile dikkat etmiyor bazı arkadaşlar
Siteniz sadece gelinlik ve abiye üzerine değil, dolayısıyla buraya öneremezsiniz. Web günlükleri / Moda altındaki kategoriler daha uygun olabilir diye düşünüyorum.
World/Türkçe/Bölgesel/Orta_Doğu/Türkiye/Bölgeler/Akdeniz/Antalya/İlçeler/Alanya/Ekonomi_ve_İş_Dünyası/ kategorisi daha uygun diye düşünüyorum.