rkal_net adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Nolur nolmaz diye ekran görüntüsü aldım.

https://www.r10.net/hosting-sikayetle...post1066627974

Şimdi Mustafa kalır bu forumda bu yazıyı yazıyor, info@alanadi.com.tr adresine mail attım, cevap yok. Kendi sitesinden de iade talebinde bulundum halen cevap yok. Mustafa Kalır'a da site üzerinden 2 kez mesaj gönderdim. Mesaj gönderdiğim tarihlerden sonra online olmasına karşın halen bir geri dönüş olmadı.

Biz şimdi dolandırılmış olmuyor muyuz?
Elinizde resmi evrak fatura olmadıkça geri iadeleri yapacaklarını yeni hosting firmanızın yapması saçmalık olur bende 7 yıllık firmayım faturası bulunmayan bir müşteriye neden geri iade yapayım biz boşunama okadar vergi ödüyoruz 10 liralık reseller için bile seri fatura kullanıyoruz.
Bizim için 10 liralık faturayı kesmek fuzuli zarar 1000 adeti seri faturayı 400 500 liraya yaptırıyoruz ama 2 ay dayanmıyor 10 liralık resellerler yüzünden
üstüne üstlük bazende posta ile gönderiyoruz talep edilirse 10 liralık reseller bize 2 lira kazandırmıyor masraflarını çıkartırsanız.
Sırf bu yüzden zaten farklı bir firma adında reseller satışlarına başlayıp sadece yıllık uygun fiyatdan satışa başlıyoruz dileyen müşterilerede faturasını kargoluyoruz.Faturası kesilmeyen müşteri demek vergi kaçırmakdır.

Kısacası elinizde faturanız yoksa bu devirde hiçbirşey talep edemezsiniz ki birde söyle birşey var son olarak tüketici mahkemesine başvursanız bile bazı ürünlerde en fazla geri ödeme kusurlu mal sözleşmeleri 1 aydır.

Dolandırılma demeyelimde yazık olmuş emeklerinize boşa geçen zamanlarınıza diyelim çünkü herşey resmi olarak yapılmıştır devirdir sözleşmesidir marka tescilidir.BEN Sanmıyorum hosting müşterilerin geri ödemesi diye bir madde olacağını