iCon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu düzensiz anlatımı dışında gerçekten herkesin bilmesi gereken bilgiler taşıyor...

base kodundan çoğu kişinin canı yanacaktır eminim.
Kendi blogumda buna benzer bir yazı öncesi ve sonrası die yazmayı düşünüyorum.
teşekkürler, eline sağlık.
Dostum düzenli olarak HACK edildiğimden düzensiz olur yeni bilgiler öğreniyorum.

Bir gün Java script bir gün shell bir gün iframe , mecbur düzensiz yazıyorum o yüzden.

sultanmehmet01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
guzel bir konu ilginç bilgiler mevcut. İnceleyelim bakalım
Teşekkürler ayrıca...
Birşey değil umarım bu okuduklarını uygulamak zorunda kalmazsın hiç

bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah arda seninle kitap filan mı çıkarsak ne .
Valla kitap değil ama güzel bir yazı dizisine başlayabiliriz...

Neyse sanmayınki 2 gündür birşey paylaşmıyorum diye hacklenmiyorum...

Bilindik yöntemler kullanıyorlar diye yazmadım yeni birşey yok yani.

Benim gibi sık hacklenen arkadaşlara; işi öğrenecekleri süre zarfında; birşey önereyim.

index.php - wp-load - wp-login dosyalarını bir kopyasını sunucuya atın. baktınız site hacklenmiş anında eskilerini silip yenilerin adlarını düzenleyin.

Saygılar. Arda BEYAZ

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:02:29 -->-> Daha önceki mesaj 09:21:15 --

Evet arkadaşlar; şimdi denediğim ve memnun kaldığım bir kaç eklentiden bahsedeceğim.

1. Eklenti; Securi Free...

Bu eklenti arayın bulun yükleyin etkinleştirin. Eklenti aktif olduktan sonra Scan This Site Now butonuna basıyorsunuz.

Önce sitenizde aşağıdaki gibi bir tarama yapıyor. Daha sonrada hemen altına domain adresiniz BLACK LİST'e girip girmemişmi onun raporunu veriyor.

Malware: No.
Malicious javascript: No.
Malicious iframes: No.
Suspicious redirections (htaccess): No.
Blackhat SEO Spam: No.
Anomaly detection: Clean.

Not: Bu program hacklenmeyi önlemiyor, sadece kontrol amaçlıdır.

Birde yine başıma geldiği için yazmak istiyorum. Diyelim ki siteniz hacklendi ve wordpress admin şifreniz değiştirildi.

Siz PHP MY ADMİN'e girdiniz ve kullanıcı şifresini değiştirmek istiyorsunuz. Ama admin şifresinin MD5'lenmiş olarak ne yazacağınızı bilmiyorsunuz.

Aşağıdaki şifrenin çözülmüş hali : Qaz12345
$P$B8nSSSlLkJ4IwvSpoAUa7PcZ21kUGZ0
Bunu kullanın sonra login olun, sonra şifrenizi değiştirin.

Saygılar.
Arda BEYAZ