Kişinin yaptığı işe saygı duyması gerekiyor aldığı parayı hak ettiğine inanması gerekiyor. Bu işin sanal olması işin sallanması yada geçiştirilmesini gerektirmez 0.75 Kr verip Bakkaldan ekmek alırken bile inceliyoruz sağına soluna bakıyoruz aman yanık olmasın kurumuş olmasın diye. Sırf seo konusunda değil forumda satış yapan çoğu kişi ne yazıkki paramı alırım rahatıma bakarım mantığındalar. ( işini hakkıyla yapan arkadaşlara saygım var onlara asla lafım sözüm olmaz ) yakın zamanlarda ismi lazım değil kişilerden aldığım işler ve izlenimlerim 1- makale alımı yaptım göya seo uyumlu kelime yükseliş odaklı özgün makale satışıydı adam resmen başka yerden birebir kopyalamış imla hataları bile düzeltilmemiş bırak seo uyumlu olmasını o kadar kötü yani 2- Wp site çalışması aldık göya hitimiz uçucak site kopucaktı yazanlar aynen böyleydi yapılan iş ise wp siteye 2 tane eklenti kurma oldu oda hikaye çıktı 3- forumdan defalarca adsense e-book aldım hep klasik başlıklar para basma makinesi, adsense canavarı, adsensenin sırrı, günlük şu kazanç vs. hepsi hikaye çıktı forumu oku daha çok bilgin olur 4-Backlink paketleri, sosyal imlemeleri saymıyorum bile hikaye...
Özetle ilk önce kişinin yaptığı işe ekmek yediği kapıya saygısı olucak, kendine saygısı ve sorumluluk duygusu olucakki senin işini düzgün yapsın aldığı parayı hak etsin...