DilaraBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadım firma yönetmek ? Sen firmayı parasız kaldığım için mi devrettiğimi düşünüyorsun.Yanlış düşünce ilgilenemediğim için ve bu yüzden müşterilerimi daha fazla mağdur etmemek için devrediyorum bunu herkes biliyor be kardeş ama ben ortadan kaybolmuyorum senin gibi Herkesin yedekleri de var ordan buradan senin müşterilerin gibi hizmet aldığın yerden yedek bulmaya kurtarmaya da çalışmayacaklar Senin vds müşterilerinden bir tanesi benim müşterim mi bi sorsana hangi birisini çekmişim ? Senin hostlarında hala barınan var bende bilip bilmeden saçmalama ben 1 haftadır topu topu 10 saat internete girebildim.

Neden mi ? Kpss sonuçları açıklandı ve puanım iyiydi bir yerlere yerleştim bu durumda da internet ortamına pek gelemediğim için ilgilenemedim o yüzden devir ediyorum firmayı müşteriler daha fazla mağdur olmasın müşterilerimle ilgilenilsin diye ve devir ettiğim firmaya da bir bak istersen 8 yıldır bu işin içinde Mddata

Kısa ve öz

@kayaman windows sunucudaki hata giderilmeye çalışılıyor hata giderildikten sonra Mddata ya sunucu bilgileri iletilecektir.
Hakkında hayırlısı olsun,keşke devretmeden önce bizden de son bir fiyat alsaydın,en son görüşmemiz 3-4 ay önce olmuştu.Umarım en kısa sürede işlemler sıkıntısız bir şekilde hallolur,kpss de ne kazandın ,hangi devlet memurluğu seni hosting sevdasından vazgeçirdi bak merak ettim şimdi