WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Hocam bizim projelerimizle ve/veya bizim projemizle hiçbir alakası yok şuanki konumuzun bunu sizde iyi biliyorsunuz. Markamız adı altında kişi veya kuruluşlar tarafından yeğlenmek & kötülenmek gibi durumlarda kişiye özel tavır olarak kesinlikle bir prensibimiz yoktur, belirtmek istedim.

SEO'cuyum diye gezinen backlink satışı yapan kişilerin %75'inin birşey bilmediğinden emin olabilirsiniz. Paket satanların %50' si, en az %50' si sattığı pakettekilerin ne işe yaradığını bilmiyor, haklısınız. SEO danışmanlığı ve Backlink danışmanlığı çok farklı birşeydir. Gerçi doğru Backlink danışmanlığı yapanda çok az bulunmaktadır.

Diğer dediğiniz hususlar çok doğrudur lâkin SEO paketi adı aldında bir çatıda toplanmış paravan destekleyiciler ve sosyal medya destekleyicilerini rapor alan kişi veya firmalar kullanmalıdır ki çalışmanın devamlılığını sağlamalıdırlar.

İçerik danışmanı ve bu içeriği sağlayıcı editörler ile çalışırsanız çok kaliteli bir siteniz olacaktır.

Yanlış analizler ve alınan linkler doğrultusunda bir sonraki algoritmada ne olacağını hiçbir şekilde ne ben ne de başka birisi bilebilir. Çünkü hakem Google ve işin en kötü tarafıda kuralları istediği zaman değiştirebiliyor. Deplasmanda olan biziz ve her daim ofsayttayız.

Saygılarımla...
Teşekkürler, hocam kişisel bir şey/tavır olarak algılamamanıza sevindim zaten o konuda size karşı bir tavrım ya da selzenişim olamaz alınması gerekenler zaten alınmıştır üzerine..

Katkınızdan dolayı teşekkür ederim