Tekrardan merhabalar, ben siteyi satınca konu kapandı sanıyordum.
Arkadaş siteyi almak istedi doğrudur. Ben arkadaşla görüştüm inanmadığını söyledi sitenin bana ait olmadığına, teamviewer verdim cpanel ve kontrol paneli gösterdim.
Sonrasında panel bilgisi alıp ödeme geçeceğini söyledi. Arkadaşa panel bilgisi verdim kontrol etmesi için, o arada Noobish isimli arkadaş geldi ve onunla anlaştım siteyi ona verdim. O Arkadaştan rica ettim konuya " Siteyi ben aldım " yazması için.
Amaç birilerini kandırmak olsa neden siteye bu yazıyı yazmasını rica edeyim.
Neyse asıl mevzu ise, arkadaşa gönderdiğim PM lerde diyorum bak bu ekran görüntüsü
http://c1301.hizliresim.com/15/s/jb31c.jpg
diyorki bak ben bunu paintte çizer sana atarım. Webmaster sitesinde birisi bana site satmaya çalıştı dolandırılıyordum diyor.
Tamam diyorum siteyi zaten size satmam problemlisiniz diyorum, hatta konudaki mesajımdada diyorumki *********** gibi görenlere gerekli kanıtı sunarım site bana aittir diye.
Sonra arkadaş bir PM atıyor, yok o senmisin yok şumu yok bumu, cevap atmıyorum. Sonraki mesajında ise neden cevap atmıyorsun *** ..... diye devam eden bir küfür.
Elazığlı hocam kontrol edebilirsiniz PM kutumu ve dediklerimi.
Sonrasında iş yerinde çalıştığım süre içerisinde fazla aktif olamadım, bir baktım forum silinmiş.
Bu arkadaş verdiğim yetkiden panele girerek panelden tema dosyalarını editleyip shell atmış shellle de dosyaları silmiş.
İsteyen yönetici var ise sunucuma ait root bilgilerini kendisine ileteyim, Hocam sizde bu işim ehlisiniz, Silen kişi İP si ile o kişinin İP sini karşılaştırın olayı zaten anlayacaksınız.
Şu anda sildiği sitenin yedeklerini yüklemeye çalışıyorum.
ArisTotales Hocam sizinle iş yapıyoruz, bana ödemenizi yapmadınız, az kalsın ban yiyecektiniz, 200 TL olan alacağın 100 TL sini attınız, ödeme almama rağmen hocam allah hakkınızda hayırlısını versin dedim ve konuya ben ödeme aldım mod arkadaşlar konuyu kapatsın dedim.
Sonra 100 TL attınız, forumunuzu en iyi şekilde kurabilmek için en uygun versiyonu arayıp kurmaya çalışıyorum dünden beri, host kaynaklımı anlayamadığım son adımda hatalar veriyor bunuda söyledim.
1 Gün msn ye gelmedim diye böyle bir aracılık etmeniz, beyhude bir çabaya düşmeniz beni şaşırttı. Ben profosyonelce işimi yapıyorum size dair, ama görüyorum ki önceden sizi şikayet etmem sizi derinden yaralamış olsa gerek.
Gerekli kanıtlar ve geçmiş PM geçmişimde mevcuttur, arkadaş ettiği küfürlerden dolayı ban yedi zaten.
Saygılarımla.
Noobish isimli arkadaşa hayırlı olması dileklerimle, kendisi problemsizce devir aldı .