cemalcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[IMG]http://www.*******************/onlineaktivite.png[/IMG] diye bir sitem var acaba benim için en uygun kelimeler nelerdir adwordsde
Sitenin içeriği neye kime hitap ediyor?
Hedeflediğiniz kitle nedir?
Bu kişilere nasıl kelimelerle ulaşabilirimden ziyade bence şöyle bir düşünün derim. Müşterinize gidiyorsunuz sohbet ediyorsunuz ve ürün, hizmet neyse sattığınız onu tanıtıyorsunuz. Bunun karşılığında müşteriniz size sorular soruyor bu sorular piyasanın genelinde de aynı sorulardır zaten yani merak edilenler. Reklam yapmak yada anahtar kelimeleri bulmak bence bu mantıktan süzülerek geçer.

İnsanlar ürün ararken anahtar kelimelerini genelde ne kadar ... fiyatları nedir gibi ararlar ürün ve hizmetlerini.Geneli içinde internetin reklam olarak kullanılmasının en büyük faktörüde fiyatlar ve rekabettir.Rakiplerinize ve reklamlarına bakmanız bile fikir vermek için yeterlidir aslında.

Sorduğunuz sorunun karşılığında en ufak bile bir fikriniz yoksa hangi anahtar kelimeyi kullanmalıyım diye o zaman şöyle bir yol izleyin derim. Girin anahtar belirleme aracına işinizin alanını girin kaşınıza çıkan size yakın kelimeleri seçin ve onu burada sorun. En doğru ve yardım edilebilecek yöntem budur. Konuyu açan arkadaşım yardımcı olmak istediği konu kalkıpta sizin ayağınıza kadar müşteri getirmek değil bilmediğiniz sorunlar karşısında çareler üretmek. Lütefen bir konuyu bu kadar basit şeylerle kirletmeyin biraz araştırmacı olun. He arkadaşım hiç bilmiyorum dersen haklısın bilmemek ayıp değil nacizhane önerim aç google reklamlarıyla uğraşan firmalara telefon seve seve yardımcı olacaklarına eminim bu konuda çünkü işleri bu. Bilgi vermek ve müşteri kazanmak. Size anatar kelimenizi bırakın tık başı maliyetin ortalamasını bile hemen hemen söyleyecek opotansiyale sahipler. Herkeze iyi forumlar.

Dip not: Amacım polemik yapmak yada kimseyi kırmak değil sadece fikrimi söyledim. Umarım yanlış anlaşılmaya ve bir tartışmaya sebeb olmaz. Olgunlukla yazdığımın anlaşılması katılmayan kişilerinde olgunlukla fikirdir deyip geçmesini rica ederim