Diyelim ki a kişisi gerçek seo uzmanı..Bu işi hakkıyla yapabiliyor ve bilinmesi gereken herşeyi biliyor..E doğal olarak başarılı oluyor.Şimdi bu arkadaş gidiyor burc sitesi kuruyor rüya tabirleri sitesi kuruyor haber sitesi kuruyor oyun sitesi kuruyor derken adamın kazancı oluyor günlük 300-500 dolar arası..Şimdi bu arkadaş çok affedersin gelip sana bildiği herşeyi öğretip sonra sana da aynı kazançları verebilmek için bir iki bin tl ye çalışır mı ? Seninle uğraşır mı ? Ben söyleyeyim uğraşmaz..

Ha şimdi b kişi var ben seo uzmanıyım diyen..b kişisi birşeyler biliyor herkese birşeyler yazıyor çoğuda sadece backlink programlarından birkaçının nasıl kullanılacağını biliyor. bu arkadaşta ben seo uzmanıyım diyor ve senden para alıp yapacağı şey bildiği şey..Gerçekten o kelimede en az maliyetle birincinin nasıl olacağını bilse inan yapar gider haber sitesi kurar oyun sitesi kurar senle uğraşmaz..

Yani kimse üzerine alınmasın ama bu parayla link satanlar falan yalan dolan..Eskiden daha iyiydi ilk sayfa garantisi falan diyorlardı şimdi o da yok 50 bilmem ne link bilmem ne kadar..Saçmalık ötesi bu işler..Backlink satandan uzak durun demiyorum ne olduğunu bilmediğiniz backlinkleri almayın..

Atalarımız boşuna dememiş Kelin ilacı olsa başına sürer.