Uzun sure inceleniyor derse buyuk ihtimal para kazanma secenegi cikmayacaktir. Bastan farkli bir dosya ismi ile (orn: 21313) kayit edip para aktif olana kadar ismi degistirmeyin. Tabi bu telif hakki alinmamis videolar icin gecerlidir.

Simdi gelelim telif hakki alinmis video da ne yapabileceginize... Telif hakki alinan videolarda size 2 secenek sunulacagini daha once baska bir yazida yazmis idim. Telif hakkini alirken size youtube 2 secenek sunar. Bunlar;

1- Videonun yuklenmesini engelleyin. (telif hakkinizin oldugu ulkelerde engelleyebilirsiniz) Dunya capinda bir lisansiniz var ise ,videonuzu yukleyen kisi video tum dunyada engellendi uyarisini alir ,hicbir sekilde videoyu yukleyemez. Eger ki kisitli ulkelerde bu hakka sahipseniz ''xx,xy,yz'' bu konumlarda videonuz engellendi yazar ve para kazanma aktif edemezsiniz.

2- Bu madde eger bahsetmis oldugunuz video (veya bu tarzda hakki alinmis videolarda) telif hakkini almis fakat diger kullanicilar yukluyor / reklamlar cikiyor ise ,merak edilen cevabi verecek.
Telif hakki alinan videolarda cikan bir diger secenek, baskalarinin videolari yuklemelerine izin vermesi secenegidir. Telif hakkini alan kisi derki bu secenekte, baskalari videolari yukleyebilir . Fakat cikan telif uyarini kabul ettiginde benim reklamlarim gozuksun , kazanci bana gelsin ve tum video istatistiklerine ulasabileyim.

Sizin sorunuzun cevabi eger telif hakki sahibinden izin almamis fakat video yayinliyor ve reklam cikiyor ise 2. maddedir.

Bunun disinda da geriye sadece yuklenen videonun telif hakki alinmadigi ve resmi sayfa olmayan yuklemelerde izinsiz yuklendigi anlamina geliyor ki sizde cikan uyarida bu secenegi yok saymami sagliyor.