teşekkürler hocam

gündemi takip ediyorum anında index olayı olsaydı hit artışı yaşıyacaktım malesef anında indexlenmedi bu konuda ne yapıcam onu düşünüyorum
Anında index için uğraşmayın hocam, daha çok kalite için uğraşın, yazlarınızı insanlar doğal yollarla paylaşmaya başladıkça backlink gücünüz artacaktır, daha sık siteyi güncellemek, zamanla daha hızlı index almanızı sağlayacaktır.
Bir site vardır anında index alır, sıralamada görünmez , bir site vardır geç index alır ama kalitelidir, ilerleyen dönemde google onu bilgi verici otorite site olarak görür..
iphone 6 çıkar mesela iphone 6 çıktı diye 1000 kişi konu açar, iphone 6 yazıldığında 1 ay sonra ilk sırada çıkan site ise muhtemelen google'un o tip konularda otorite olarak gördüğü, haber verici değil daha çok bilgi verici olan ve kaliteli referanslara sahip sitedir.
(iphone sadece örnekti arkadaşlar, google da arayıp da şöyledir böyledir demeyin milyonlarca kelime ve kelime grubu vardır

)
Sosyal medyanın gücünü mutlaka arkanıza alın, oradan zarar gelmiyor. Sitenizde paylaş butonları olsun, her açtığınız yeni konuyu belli başlı 10-20 kadar imleme sitesine imleyin, yeni site için toplu link alımlarından sakının, alacaksanız da zamana yaydırarak yaptırın...
Sitenizin alanında benzerleriniz gibi olmaya değil, her zaman farklı olmaya çalışın, kendinize has bir tarzınız olsun..