Bunlar çok önemsenmemeli diye düşünüyorum
Örneğin sitede h1 tagı olmazsa eksi puan gösterirler fakat okuduğum bir makalede Google'ın artık h1'i önemsememeye başladığı çünkü aşırı spama düştüğü yazıyordu. H2 - H3ler daha değerli hale gelmeye başlıyor.

Ayrıca siteniz W3 Valid olmazsa puan düşüyor ama Google bile valid değil. Aynı şekilde h1 kullanmıyor ve alt etiketi olmayan resimler var. Çok önemsenmesi gereken şeyler olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki bir SEO analizini programların yapması bana göre mantıksız. Yani şöyle sizin bu kadar iyi analiz yapabilecek bir algoritmanız varsa kendi arama motorunuzu kurun. Google kadar iyi bir algoritmaları yoksa biz Google'ı anladık SEO için bunları yap tamamdır demeside çok mantıksız geliyor bana.

Kaldı ki bahsedilen ******* SEO Analizinde backlink tespiti bile bulunmuyor. Backlink SEO'nun temellerinden biri ve site açılış hızından daha önemli bir etken. Fakat bu yer bulmuyorken ******* SEO Analiz programını kullanma gereği bile duymuyorum.

En iyisi arama motorunun anlayabileceği basit bir site hazırlamak ve temiz içerik + backlink ile çalışma yapmak. Yoksa Facebook'ta 311 karakter description var ama Dünyanın en değerli sitelerinden biri. Bu tip araçları kafaya takmamak en iyisi.

Hayırlı günler