yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. 3 tane su markası müşterimdir. Ve ne yazık ki benim müşterilerim pek bu alanda yatırım yapma taraftarı değil.

Cam damacana olayına dönüş yaparlar mı? Şu an için pek ihtimal vermiyorum. Hem maliyeti, hem sevkiyatı, hem korunması, hem de müşteriye teslimi ve de evlerde kullanımı büyük sıkıntılar doğurabilir.

O yüzden bu alanda şimdilik pek gelecek görmüyorum. Bir firmanın cam damacana hizmeti var ama hem pahalı, hem de pek talep gördüğünü düşünmüyorum.
Şöylede bir şey var yatırım yapmak ve rakibin yatırım yapmasını engellemek.

Şuan için müşterileriniz yatırımı düşünmeyebilir ama ileride olabilcek rakiplerin yatırımını önlemek ki geçen hafta teneke salça konusunda kanun çıkacak diye okudum netde. Artık teneke kutularda salça satışı yasaklancak cam kavanozlarda satışı olacak diye uygulama yakında olacakmış.

Sizinde dedğiniz gibi bu hizmet pahalı, bu yüzden buraya yatırım yapmamak düşüncesi mantıksız olur. Ferrari'de pahalı ama her sene kar ediyor firma.

Cam damacana su isteyen müşteri pörtföyü farklıdır, fiyat onlar için ikinci planda kalır.

Müştilerinize önermenizi tavsiye ederim, uygun fiyata hallederiz Maksat dostlar alışverişde görsün hemde sizin müşterinize bir nebzede olsa yardımcı olmuş oluruz.