Arkadaşı birebir tanımam etmem,ben onun yazdığı mesajların üstüne de polemik çıkmasın diye genelde cevap bile yazmam ama bil güzel kardeşim;
Ters cevap vermek,alaya almak,terslemek marifet değil.
Doğru söylüyorsun senin kadar marifetli değilim, reklamın yanına "reklama tıklayın yazan resim koyun" diye kitap yazıp satmıyorum bu kadarcık saçma bilgileri bırak satmayı konu açmaya bile değer bulmuyorum. Ayrıca o reklamı şuraya yerleştir, diğerini de öbür tarafa yerleştir deyip ver 30 TL demeye utanırım ben ve böyle senin gibilere yazdığım zaman da kötü adam oluyorum olayım zararı yok benim bu forumdan maddi ve manevi bir gram çıkarım yok onun için doğruları yazmaktan asla çekinmem.
Senin gibilerde beni az çok tanıdığı için işin kolayına kaçıp hemen kötü adam ilan ediyor, neymiş benim postlara cevap yazmazmış, işte bunları duymamak için yani menfaatin için yazamıyordun kurnaz kardeşim.
Adsensede sürekli hile yaptığın için sürekli banlanıyorsun ve sürekli satılık adsense hesabı arıyorsun asıl marifet bu olsa gerek. Senden o kitabı satın alanlar banlanıyor sonra gelip hile felan yapmadım ama banlandım diye konu açıyor. Çünkü yaptığı bir çok şeyin yanlış olduğunu bilmiyor, bunun sebebi de senin yaptığın hileleri nizami hareketler diye empoze etmendir.
Kimseylede alay felan etmiyorum, kimseye hakaret etmiyorum sadece senin gibi böyle hariçten gazel okuyanlara bazen sert çıktığım oluyor doğru ama kimsenin kişiliğiyle ilgili bişey yazmamaya özellikle özen gösteriyorum, yazdıklarım genelde yaptığı eylemle ilgili olur.
Üçüncü kişilere: Bu arkadaşın kuyruk acısı bir zaman kitabıyla ilgili küçük bişey söylememdendir, mesajı sil diye PM felan gönderip kabul etmeyince bedava kitap bile teklif etmişti onuda kabul etmedim o mesajıda silmemiştim çünkü kitabı çok açığa çıkaracak bişey değildi
Ve konuyu açma sebebim: öyle buraya yazan başka bir arkadaşımın sandığı gibi sürekli adsense takip eden biri değilim günde 1 kere ya bakarım ya bakmam adsense hesabına
Konuda adı geçen çam yağı siteleri adwords konusunda yanlış yapmaktadır, adwords konusuna çok hakim değillim ama aynı reklamı ikinci bir domainle yayınlamaz diye biliyorum. Zaten bir çok domainle reklamları forse etmeleri bunun nizami bir reklam yayını olmadığını gösteriyor.
Konuyu asıl açma sebebim budur, ben konuyu açmışım ondan sonra konu haricinde kimin ne yazıp yazmadığı felan umrumda olmaz boşuna kendinizi yormayın.