Kardeş ben optimizasyon kısmını söylemiyorum onda elbet bir sakınca yoktur gelelim adsenseye yeni siteye koyabilirmisin koyamazsın yeni siteye farklı kural oturmuş siteye farklı kural yoktur senin başına gelmedi diye herkesin başınada gelmicek anlamına gelmez. Uğraşacağın siteye kafadan yasak gelmesin istiyosan en ideal yöntemi biraz içerik doyurucu olduktan sonra konmasıdır. Gözlemlediğimle değil adsense kurallarındakileri söylüyorum sana halen nediyosun anlamıyorum.
adsense hesabımı 10-12 tane kopya haber eklediğim blogcu ile açmıştım =) hiçte sıkıntı olmammıştı. 6-7 senedir kullanıyorum..
ben hatta seoya katkısı olacağını düşündüğümden 3-4 gün içerisinde eklerim reklamları. şimdiye kadr herhangi bi problem yaşamadım.. yazılı kurallar her zaman geçerli olmuyor demekki
sitede yeterli içerik varken (1000'den fazla özgün içerik) adsense tarafından onay verilmemiş site biliyorum.
o kadar özgün içerikle 10 tane adsense açtırırdım ben
12 gün önce yeni site açtım. Dünkü ziyaretçi sayısı 2367. İlk açıldığından beri sitede adsense reklamı bulunuyor. dolayısıyla ilk açılan siteye adsense reklamı koymanın google açısından herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
o siteye her ne yaptıysan ücreti mukabilinde bende istiyorum aynısından