Mesut78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu soruma karşılık;

@imaster şöyle bir cevap vermişti;

bu cevaba istinaden hosting firmama ilettiğimde db yi silip tekrar kurulum yapmamı istediler. bunun üzerine db üzerinde binlerce ürün olduğunu db yi silersem o ürünlerin tekrar eklenmesinin ne demek olduğunu bildirdim ve başka bir çözümü olmalı dedim. Bunun üzerine şöyle bir cevap verdiler;

Belirtmiş olduğunuz işlemde, veritabanınızı silmeniz halinde, ürünler tamamen silinecektir. Fakat diğer türlü scripti çalıştırabilme ihtimalimiz bulunmamaktadır. Dilerseniz proticaret firmasına alınan hatayı ileterek, ' sql sunucusunda dbowner yetkisi var fakat gerçekleştirilemiyor' şeklinde bir yazı iletebilirsiniz. İlgili öneriyi firmamızdan değil, yazılımı hazırlayan firmaya sunmanız daha sağlıklı olacaktır. Bilgilerinize sunarız.

@imaster hocam yardımınızı bekliyorum.

Kesinlikle databasenizi silmenizi önermiyoruz databasenize bağlanıp size söylediğim script dosyasını çalıştırmanız gerekmektedir. Ancak sorun yaşarsanız ürünlerinizi excel yoluyla dışarı alıp yeni database üzerine entegre edebilirsiniz. Ancak yedek alırken aldığınız yedekleri test etmeyi unutmayınız.